Ahmet Ağaoğlu'ndan Dilmen'e gönderme: "Emri olur"

25.02.2020 - 16:28 | Son Güncellenme: 25.02.2020 - 13:40

Ahmet Ağaoğlu'ndan Dilmen'e gönderme: "Emri olur"

Trabzonspor’da ortaya koyduğu başarılı performans ve attığı gollerle Süper Lig’e damgasını vuran Alexander Sörloth ile ilgili başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalar yapmıştı. Ağaoğlu, Sörloth açıklamasında hangi spor yorumcusuna mesaj gönderdi? Ayrıntılar haberimizde…

Sörloth’un geleceği tartışma konusu oldu

Süper Lig’de şampiyonluk kovalayan Trabzonspor’un golcü ismi Sörloth’un takımdaki geleceği tartışma konusu oldu.

Rıdvan Dilmen, Sörloth ile ilgili fikrini açıkladı

Türk futbolunun unutulmaz simalarından bir olan, günümüzde ise spor yazarlığı ve yorumculuğu yapan Rıdvan Dilmen, golcü isimle ilgili fikrini açıkladı.

Rıdvan Dilmen: ”Trabzonspor, Sörloth’un bonservisini hemen alsın”

Dilmen, “Trabzonspor, bu gece 6 milyon Euro’yu bulsun. Sörloth’un bonservisini hemen alsın” şeklinde bir ifade kullandı.

Ağaoğlu’ndan Rıdvan Dilmen’e gönderme: ”Emri olur”

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamada Rıdvan Dilmen’e göndermede bulunarak, ”Televizyonda bir arkadaş, ‘Sörloth’un sözleşmesini Trabzonspor hemen alsın’ demiş. Emri olur. Başka istekleri varsa ona göre hareket edelim” dedi.

Ahmet Ağaoğlu’ndan sözleşme vurgusu…

Ayrıca bordo-mavililerin 1 numaralı ismi, ”Sörloth’un sözleşmesi neden herkesin derdi oldu? Geldiği zaman yapılan eleştirileri hatırlıyoruz. Sörloth için seneye 31 Mayıs’ta ya da o tarihten biraz daha önce satın alma opsiyonunu kullanabilirim, bu hakkım var. Oyuncunun opsiyonu bizde… Ne yaptığını bilen bir kulübüz” ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler