Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer ve Burak Yılmaz açıklaması!

04.07.2018 - 21:31 | Son Güncellenme: 04.07.2018 - 22:02

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, gündeme yönelik açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, transfer çalışmaları ve Burak Yılmaz'ın durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ahmet Ağaoğlu'ndan transfer ve Burak Yılmaz açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yayıncı kuruluş beIN Sports kanalında çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Ağaoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri

'Defans bölgesine transfer yapacağız'

"Önümüzdeki sahada mücadele edecek takımımız içintransfer yoğunluğu defans bölgesinde olacak. Veda ettiğimiz oyuncularımız genelde defans bölgesinde oldu. İstem dışı Okay gitti ayrıca. Orta sahamız iyi bana göre o bölgede eksiğimiz vardı"

"Stoper belki alternatif olarak bek oyuncusu olarak düşünüyoruz. Castillo'nun durumu var ayrıca sakatlığı söz konusu. İlerleyen günlerde teknik heyet raporu doğrultusunda bir kanat oyuncusu olabilir"

'Fazla para harcayarak iyi transfer olmuyor ya da başarı gelmiyor'

"Ekonomi konusu dışarıda bırakıp devam edilmiyor. Fazla para harcayarak iyi transfer olmuyor ya da başarı gelmiyor. Kulüplerin geldiği durum ortada. UEFA'dan ceza, transfer yasağı ya da uyarı alıyorsunuz. Biz o transfer yasağı konusunu kaldırdık. FFP konusunu da çok iyi geçtik. Uçuk kaçık transferler asla asla yapmayacağız"

'Profesyonel kadronun maliyetini yaklaşık 22-23 milyon civarına sabitlemek istiyoruz'

"Profesyonel kadronun maliyetini yaklaşık 22-23 milyon euro civarına sabitlemek istiyoruz. Çok dikkatli ilerliyoruz. Bir isim duyulunca hemen 6-7 menajeri ortaya çıkıyor. Oyuncuya gidiyorlar ve bir anda maliyeti 2-3 kat artıyor. Önümüzdeki hafta itibariyle transferlerimiz sonuçlanacaktır"

"Çok fazla spekülasyon oldu. Bazı oyuncular gidiyor, bazıları geliyor gibi. Sözleşmesi devam eden oyuncu için önce kulübü ile temasa geçmek lazım. Oyuncu geliyorum diyebilir ama önce kulübü ile görüşmek lazım"

'Burak Yılmaz hakkında bir tane resmi teklif gelmedi'

"Geldiğim günden beri kulübe Burak Yılmaz hakkında bir tane resmi teklif gelmedi. Bana sadece bir tane nabız yoklaması tarzı telefon geldi o kadar"

"Son yılların belki de en sönük transfer sezonu geçiyor diyebiliriz. Elinizdeki mevcut oyuncuların parasını bile ödeyemezken transfer nasıl yapacaksınız. 2-3 milyon Euro civarında transfer yapıp önümüze bakacağız"

'Sosa, Kucka ve Burak Yılmaz sözleşmelerinde indirime gitme taraftarı değil'

"Sosa, Kucka ve Burak Yılmaz sözleşmelerinde indirime gitme taraftarı değil. Üç tanesinin menajeri ile konuştuk Menajerlerinden gelen cevap olumsuz. Bu kalibrede oyuncular sıradan değil. Bu tip ciddi konular oyuncuların menajerleri ile konuşulur. Fakat şunu diyebilir menajerimle değil benimle konuşun derse başka"

"Bahsettiğimiz oyuncuların bize maliyetleri var. Menajer komisyonları var 6 milyon euro ve kendi maliyetleri var. Oyuncudan performans alma şansınız varsa ondan performans alma durumuna bakmalısınız"

En kötü yüksek maliyetli oyuncularımız ile devam edip performans almaya çalışacağız

"Burak Yılmaz gol kralı lakaplı çok önemli bir oyuncu. Kucka'dan da verim alabilirsiniz. Sosa konusu bizim için önemli. Bu sene biz senden çok çey bekliyoruz şeklinde teknik heyetimiz kendisini ile iletişime geçti. En kötü yüksek maliyetli (bizim için) oyuncularımız ile devam edip performans almaya çalışacağız. Alt yapıdan getirdiğimiz oyuncular ile kadro maliyetini dengelemeye çalışacağız"

'Yeni tüzük ile bütçenin maksimum %10 fazlasına borçlanma yetkisi veriliyor'

"Tüzük değişikliği yaptık biliyorsunuz. Kulüpler yasası değişikliğinde de gündeme gelmişti. Biz yasayı kendimiz çıkardık. Madde 84, genel kurul onayından geçen bütçenin maksimum %10 fazlasına borçlanma yetkisi veriyor. Bu değerin üzerinde her bedel için ek bütçe almanız lazım ya da altında imza varsa cebinden ödeyecektir"

"Yusuf Yazıcı için resmi bir teklif geldi. Abdülkadir için menajerler vasıtası ile teklif geldi. Bu sene için düşünmüyoruz dedik. Gelecek sezon onun kararını lig bitince vereceğiz dedik. İki oyuncuya da ihtiyacımız var"

'Yusuf Yazıcı için Bundesliga'dan bir takım resmi teklif yaptı'

"Altyapıdan yetişen çok önemli iki oyuncu. Abdülkadir, FIFA listesine bakınca en çok gelecek vadeden 5 oyuncu arasına girdi. Yusuf Yazıcı için Bundesliga'dan bir takım resmi teklif yaptı"

Senin için hazırladığımız haberler