Ahmet Ağaoğlu'ndan liderlik ve Galatasaray açıklaması!

23.11.2019 - 21:08 | Son Güncellenme: 23.11.2019 - 21:12

Ahmet Ağaoğlu'ndan liderlik ve Galatasaray açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Ankaragücü'nü 3-0 yendikleri maçın ardından A Spor özel bir röportaj verdi. Maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Ağaoğlu, liderlik ve Galatasaray ile oynayacakları maça da değindi. Ağaoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ahmet Ağaoğlu: "Ankaragücü eksik kalınca oyunun hakimiydik"

Galibiyet her zaman güzeldir. 3 puanı 3 golle aldık. Biraz da rahat bir maç oldu. Ankaragücü eksik kalınca oyunun hakimiydik. Belki temopoyu artırabilirdik. Enerjiye ihtiyacımız var. Sakatlık olmaması güzel. 

Ahmet Ağaoğlu: "Sakatlık olmaması sevindirici"

Alanyaspor maçında olağanüstü bir performans göstermiştik. Olduğunuzun üstünde bir güçle savaşınca sakatlıklar oluyor. Sakatlığın olmaması ve maçın centilmence geçmesi sevindirici. Ankaragücü taraftarları da son düdüğe kadar takımı destekledi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan şampiyonluk ve Galatasaray sözleri

Liderliğe takılmayalım. Maç fazlasıyla lider olabilir ama daha ligin 3'e 1'i tamamlandı. Zorlu bir maraton. Bu ligde herkes birbirini yenebilecek güçte. Bazen sürprizler oluyor. Getafe ve Galatasaray maçlarına kadar bu skorun keyfini yaşayalım. Ama şampiyonluk havaları, rüzgarları... Yolumuz uzun, meşakkatli, hatta dikenli. Konuya öyle bakmak lazım. 

Ekuban ve Sturridge'in durumu

Buna en iyi cevabı kulüp doktoru ve hocamız. Ekuban'ın ben gelecek hafta 45 dakika süre alacağını tahmin ediyorum. Daniel Sturridge için ise kulüp doktorumuz hafta içinde bir açıklama yapar. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler