Ahmet Ağaoğlu'ndan Muharrem Usta'ya yanıt

01.10.2018 - 22:41 | Son Güncellenme: 02.10.2018 - 01:41

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, hafta içinde eski başkan Muharrem Usta’nın 36 Milyon TL’lik borcu karşılaşayacağını açıklamasına yanıt verdi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Muharrem Usta'ya yanıt

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, hafta içinde eski başkan Muharrem Usta’nın 36 Milyon TL’lik borcu karşılaşayacağını açıklamasına yanıt verdi.

Kulübe sıcak para giriyor tarzında yorumlar var böyle bir şey yok

Kulübün çıkardığı rapor karşılığında Ağaoğlu yönetimine sitem ederek borcunu ödeyeceğini söyleyen ve "ahlak" göndermesi yapan Usta'ya cevap veren Ağaoğlu “Usta’nın açıklamasındaki üslup pek hoş değil. Anladığım kadarıyla kulüpteki alacağından düşülmesi konusunda gelişme olacak. Kulübe sıcak para giriyor tarzında yorumlar var böyle bir şey yok. 

Türk futbol tarihinin en büyük tazminatını...

sta yapılan araştırma ve açıklamayı kendisine yapılmış bir hareket olarak değerlendirmiş ve sonucunda hoş olmayan ifadeler hitaplar kullanmış. Kendisi de takdir ederse bir kulüp, Türk futbol tarihinin en büyük tazminatını bir teknik direktöre veriyorsa, yine yerli bir oyuncuya en büyük tazminatı veriyorsa, buna mecbur kalıyorsa bu konu her şekliyle araştırma ve incelemeye tabiidir. 

Kulüp yönetmek bir sorumluluktur

Yapılan araştırma ve rapor kişilere mahsus bir durum değil. Kulüp yönetmek bir sorumluluktur. Biz de bu sorumluluk nedeniyle araştırma gerçekleştirdik.” İfadelerini kullandı. (Haber61)

Senin için hazırladığımız haberler