Ahmet Ağaoğlu'ndan Ndiaye transferi için flaş açıklama!

22.12.2019 - 10:58 | Son Güncellenme: 22.12.2019 - 11:00

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ndiaye transferi için flaş açıklama!

Süper Lig'de bu sezon iddialı bir görüntü ortaya koyan Trabzonspor'un, Badou Ndiaye'yi transfer etmek istediği gündeme gelmişti. Ndiaye, Trabzonspor'a transfer olacak mı? Son gelişmeler ve Trabzonspor'dan yapılan açıklama şöyle...

Trabzonspor'un gündemi Ndiaye

Gözünü şampiyonluğa diken ve bu doğrultuda devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Trabzonspor orta saha transferi için Badou Ndiaye’yi gündemine almıştı.

Ndiaye paylaşımlar yaptı

Trabzonspor uzun zamandır Senegalli futbolcunun kiralanması için nabız yoklarken, yıldız oyuncunun dün İstanbul’a geldiği iddia edildi. Başarılı oyuncunun, uçakta yaptığı paylaşım bu iddiaları güçlendirirken Trabzonspor'dan bu konuda açıklama geldi. 

Ahmet Ağaoğlu'ndan Ndiaye açıklaması

Fanatik'e konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Ndiaye gündemimizde olan bir isim ancak Türkiye’ye biz çağırmadık. Hatta bizimkilere ‘Seyahatin bizimle ilgisi var mı?’ diye sordum. İngiltere’deki erken tatilden dolayı Türkiye’ye gelebileceğini söylediler" dedi. 

Ahmet Ağaoğlu: "Başka takımlar için de gelmiş olabilir"

Ayrıca Ağaoğlu, "Yazılan rakamlar ise hayal ürünü. Bu kadar uçuk rakamlar yok. İzleme komitesi, menajerleri ile görüşebilir ancak resmi bir şey yok. Belki başka takımlar için de gelmiş olabilir” ifadelerini kullandı.

Türkiye'ye dönmek istediği biliniyor

Galatasaray'da başarılı bir performans ortaya koyduktan sonra Stoke City ekibine transfer olan Ndiaye'nin Türkiye'ye dönmek istediği biliniyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler