Ahmet Ağaoğlu, Stadı Terk Etmedi İddialarını Yalanladı

İsa Kethüda
28.02.2023 - 09:37 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 09:59

Süper Lig takımlarından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçında yapılan tezahüratlardan sonra stadı terk etmediği iddialarını yalanladı.

Ahmet Ağaoğlu, Stadı Terk Etmedi İddialarını Yalanladı

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe maçında yapılan tezahüratlardan sonra stadı terk etmediği yönünde çıkan iddiaları sert bir dille yalanladı. Ağaoğlu, "Bazı protestolar yapılırken bütün kulüp başkanları stadyumu terk etmelerine rağmen ‘Ahmet Ağaoğlu yerinden kalkmadı’ şeklinde yazılan yazıların gerçekle yakından uzaktan ilişiği olmadığı gibi hangi amaçla yapıldığını da anlayabilmiş değiliz" dedi. İşte detaylar...

"Herkesin takdirini kazanan bir görüntü sergilediğimiz kamuoyunun malumudur"

Ağaoğlu yaptığı açıklamada, "Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından kulüp olarak futbol ailesinin birlik ve beraberlik içerisinde duruş göstermesi doğrultusunda organizasyonlar gerçekleştirdik. Trabzon’da oynadığımız Basel karşılaşmasını TFF Yönetimi, Kulüp Başkanlarımız ve tüm takımlarımızın taraftarlarıyla birlikte izleyerek herkesin takdirini kazanan bir görüntü sergilediğimiz kamuoyunun malumudur.

"Amacımız aynı, sloganımız; omuz omuza devletimizin ve milletimizin yanındayızdı"

Amacımız bu zorlu süreçte tüm imkanlarımızla devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuz mesajını vermekti.

Akabinde Fenerbahçe Başkanı Sn. Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Sn. Ahmet Nur Çebi’nin sahalarında oynanacak erteleme maçlarında bu birlik ve beraberliğin sürdürülmesi amacıyla yapmış oldukları davete TFF Başkanımız ve diğer Kulüp Başkanlarımız ile birlikte katıldık. Amacımız aynı, sloganımız; omuz omuza devletimizin ve milletimizin yanındayızdı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yle görüşen Enner Valencia duygulandırdı
Habere Git

"Maç sonuna kadar oturduğum haberler gerçeği yansıtmamaktadır"

Bazı basın yayın organlarında yazıldığı gibi Fenerbahçe – Konyaspor karşılaşması oynanırken bir grup taraftarın yapmış olduğu protesto sırasında diğer kulüp başkanlarının stadı terk ettiği ve benim ise maç sonuna kadar oturduğum şeklinde yer alan ifadeler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Maçın bitimine 10-15 dakika kala diğer kulüp başkanlarıyla birlikte kalkarak stadyumdan birlikte ayrıldık.

Hemen ertesi günde ise saat 07:00’de deprem bölgesine giderek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’u ziyaret edip, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’yu da telefonla arayarak günlerdir sürdürmüş oldukları özverili çalışmalar ve insan üstü gayretlerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı arz ettik. Dün olduğu gibi bugün de camia olarak tüm imkanlarımızla devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu kendilerine belirttik.

Aynı zamanda Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu’yla 1 Mart’ta gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Omuz Omuza’ yardım kampanyasında da nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda kendileriyle fikir alışverişinde bulunduk.

İlgini Çekebilir
Mevlüt Erdinç'ten Galatasaray itirafı
Habere Git

"Haberlerin hangi amaçla yapıldığını da anlayabilmiş değiliz"

Hal böyle iken, maç esnasında bazı protestolar yapılırken bütün kulüp başkanları stadyumu terk etmelerine rağmen ‘Ahmet Ağaoğlu yerinden kalkmadı’ şeklinde yazılan yazıların gerçekle yakından uzaktan ilişiği olmadığı gibi hangi amaçla yapıldığını da anlayabilmiş değiliz. Kamuoyunun dikkatlerine saygıyla arz olunur" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler