Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı açıklaması! ''En değerlimi almak isteyen en değerlisini verecek''

28.07.2019 - 20:26 | Son Güncellenme: 28.07.2019 - 23:26

Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı açıklaması!  ''En değerlimi almak isteyen en değerlisini verecek''

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yusuf Yazıcı hakkında çıkan transfer iddialarına cevap veren ve Sosa'nın sözleşmesini uzatma konusuyla ilgili konuşan Ağaoğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

''İtalya'ya gidince Trabzonsporlu bulursunuz ama...''

Biz her sene meşaleyi İstanbul'da yakıyoruz. Buradan Trabzon'a doğru gidiyoruz. Bu etkinlik her sene düzenleniyor. Bu bizim geleneksel meşale şenliğimiz.Taraftarlar bütünleşmenin en güzel mesajını veriyoruz. Birlik olunca çok güzel, şirin oluyoruz. Ve biraz da tehlikeli oluyoruz. Rakiplere güç gösterisi olarak algılanmalı bu. Trabzonspor'un dünyanın her yerinde taraftarı olan tek kent takımı. İtalya'ya gidince Trabzonsporlu bulursunuz ama Türkiye'de Napoli taraftarları bulamazsınız. Biz bu takıma hizmet etmeye geldik. Bu büyük camiaya layık olmaya gayret edeceğim.

Transfer böyle yapılmaz. Biz bugüne kadar 32 forvet transfer ettik. Hani neredeyiz? Herkes habercilik yapmaya çalışıyor. Bir transferi 48 saat önceden duyurmak 200 bin Euro demek. Bir transferin 50 tane detayı var. Trabzonspor gol sıkıntısı çeken bir takım değil. Biz gol yiyoruz. Bizim takımda herkes gol atıyor. Forvet konusu... Trabzonspor'un bütçesine en uygun ve takıma hizmet edecek birini transfer etmek istiyoruz. Transfer yapılacağı zaman yapılır. Obi Mikel transferi 24 saat önce ortaya çıkınca maalesef bize daha pahalıya mal oldu. Zamanı gelince ortaya çıkacak.

Yusuf Yazıcı'ya teklif geleceğini söyleyenler var önümüzdeki hafta içinde. Burada da tavrımız çok açık. Yusuf bizim en değerlimiz. Benim en değerlimi almak isteyen kendisinin en değerlisini verecek. Artık bu para mıdır, başka bir şey midir, bilmiyorum.

''Forma tanıtımının tek maliyeti benzin parası''

Bizim forma tanıtımı için yaptığımız videonun tek maliyeti benzin parası. Dünya genelinde 100 milyonun üzerine çıktı. 3 kişi gönlünü ve ruhunu verdi. Başarılı oldular. Bizim takımımız, yönetimimiz, sosyal medya ekibimiz ve taraftarlarımız da çok güzel.

Şampiyon olacak mıyız? Diğerleri ne yapacak? Nal mı toplayacaklar? Hep birlikte şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Kim daha başarılı olursa, yan etkilerden daha az etkilenirse ipi o göğüsleyecek. Biz şampiyon olacağız dersek rakiplerimiz boşuna para harcamasın demek olmaz mı bu? Önemli olan bu takımın futbol oynaması. Pas oyununu dünyada en iyi oynayan takımlardan biriyiz. Giren gençleri görüyorsunuz. Sürekli olarak zirve yarışında kalmanın tek yolu arkadan gelen gençler. Şu anda 52 kişilik bir kadromuz var. Trabzonspor'u layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Trabzonspor, Sosa'nın sözleşmesini uzatacak mı?

Sosa yemek salonunun önünde bekliyor, geç gelene ceza yazıyor. Ceza da forma almak. Menajeriyle görüşmeleri sürdürüyoruz. Bu kadroyu korumak istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler