Ahmet Ağaoğlu'nun Sörloth hassasiyeti...

28.07.2020 - 10:37 | Son Güncellenme: 28.07.2020 - 11:41

Trabzonspor ile gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth'un bordo-mavililerdeki geleceği merak konusu oldu. Başkan Ahmet Ağaoğlu oyuncunun takımla sözleşmesi olduğuna dikkati çekiyor. Ağaoğlu, neden Sörloth konusunda bu kadar hassas? İşte yanıtı...

Ahmet Ağaoğlu'nun Sörloth hassasiyeti...

DETAY HABER-AJANSSPOR

Süper Lig'de Trabzonspor'un şampiyonluk yolundaki en büyük kozlarından biri olan Alexander Sörloth'un takımdaki geleceği merak konusu oldu. Sörloth, Trabzonspor'da kalacak mı? Transfer teklifleri alıyor mu? Son gelişmeler ve detaylar haberde...

Sörloth, Trabzonspor'da kalacak mı?

Trabzonspor'un golcüsü Sörloth'un bordo-mavili kulüple 1 yıl daha kiralık anlaşması bulunuyor. Norveçli futbolcu, geleceği hakkında net ifadeler kullanmaktan kaçınırken, kontratı olduğuna dikkati çekiyor.

Norveçli futbolcu ne demişti?

Sörloth, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Burada iyi işler yapmaya devam etmek istiyorum" demişti. Golcü futbolcunun transferi konusunda öncelik Trabzonspor'da olacak. 

Son dönemlerde Napoli ile adı anıldı

Sörloth'un adı son haftalarda İtalyan ekibi Napoli ile de anılmıştı. Napoli'nin, bu sezonu 24 golle gol kralı olarak tamamlayan Sörloth için 22 milyon sterlin ödemeye hazır olduğu da iddia edilmişti.

Ahmet Ağaoğlu'nun Sörloth hassasiyeti 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in, 'Sörloth'un bonservisini hemen almalılar' yorumuna tepki göstermişti. Ağaoğlu, "Sörloth'un sözleşmesi neden herkesin derdi oldu? Bizde kiralık, satın alma opsiyonu önümüzdeki yılın Mayıs ayına kadar bende. Aynı zamanda buyout maddesi de var. Ben şu anda opsiyonu kullanırsam, buyout maddesi de devreye girmiş olacak. Bıraksınlar! Geldiğinde söylenen sözleri ben hatırlıyorum, biz ne yaptığımızı bilen bir kulübüz" ifadelerini kullanmıştı.

Ağaoğlu, Sörloth konusunda ne dedi?

Ağaoğlu'nun bu konuda hassasiyeti söz konusu. Pekiyi neden bir hassasiyet var?

Bundan sadece 10 gün önce TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Sörloth'u getirirken yediğim küfürler telefonumda duruyor. Açar, okurum hepsini! İsmi gündeme geldiği andan itibaren yapılan eleştiriler herkesin malumu. Nereden buldunuz bunu demişlerdi. Toplumsal tepki almamak adına Sörloth'u transfer etmeseydik, böyle bir oyuncuyu izleyebilir miydik?" demişti.

Bir takım kadar gol attı

Senin için hazırladığımız haberler