Ahmet Baydar, Eto'o'nun transfer sürecini anlattı!

31.01.2018 - 21:17 | Son Güncellenme: 31.01.2018 - 21:17

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Yeşil Beyazlı takımın gündemini değerlendirdi. 

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'e konuştu.

İşte Baydar'ın sözlerinden önemli satır başları:

Eto'o'nun transfer süreci!

Atiker Konyaspor takımı transfer döneminin en aktif takımıydı. Yatabare, Jahovic, Volkan Şen ve Eto'o'yu takımımıza kazandırdık. Eto'o ile daha önceden görüşüyorduk ama kulübüyle ilgili bir takım sıkıntılar yaşayınca bu transfer görüşmelerini dondurduk. Eto'o  kulübüyle yaşadığı sorunları bitirince tekrar kendisiyle görüşme olanağı bulduk ve  sözleşme yaptık.

Volkan Şen sözleri...

Volkan Şen'i de alıp ligde bulunduğumuz yerden daha iyi bir yere geleceğimizi düşünüyorum. Takımda gol yollarında  sıkıntı çekiyorduk. Kendilerini ispatlamış kariyerli oyuncuları kadromuza kattık. Hedeflerimiz öncelikle ligde bulunduğumuz noktadan daha iyi bir yere gelmek. Sonra kupada gidebildiğimiz yere  kadar gidebilmek. Galatasaray karşısında yarın kazanmak istiyoruz.

Yapılan transferler tutmayınca

Mehmet Hoca'yla kötü bir zamanlamada başladık fakat şimdi daha iyi oyun oynuyoruz ve her şey iyi gidiyor. Daha önceki hocamız Aykut Kocaman'ın stratejisi ile şu an oynadığımız oyun stratejimiz çok farklı! Bazı stratejiler denedik ama olmadı. Yapılan transferler  tutmayınca strateji olarak istediğimizi  yapamamıştık.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler