Ahmet Baydar, Konyaspor taraftarlarına mesaj gönderdi: Bu sezon böyle geçiyor ama...

06.04.2018 - 14:27 | Son Güncellenme: 06.04.2018 - 14:27

Ahmet Baydar, Konyaspor taraftarlarına mesaj gönderdi: Bu sezon böyle geçiyor ama...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, Demir Grup Sivasspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Kritik bir maça çıkacaklarını ifade eden Baydar, “Bu sezon böyle geçiyor ama sonraki sezonda böyle durumlarla karşılaşmayacağımızı düşünüyorum” ifadesini kullandı.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Ahmet Baydar’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Alacağımız galibiyetle rahatlamak istiyoruz"

Deplasmandaki Osmanlıspor maçına 3 puan için gitmiştik. Ama bunu her maçta yapamayabiliyoruz. Şunu söylemeliyim ki 1 puan bizim için yeterli değil. Fakat; deplasmanda  olduğu için 1 puan kötü de değil. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu hafta sezonun en kritik maçlarından birine çıkacağız. Rakibimiz Sivasspor'un ortaya koyduğu mücadeleye saygı duyuyoruz. Ama 3 puana bizim daha çok ihtiyacımız var. Alacağımız galibiyetle biraz olsun rahatlamayı umuyoruz.

"Sergen Yalçın takımı iyi hazırladı"

Hafta içinde takımda moraller yerindeydi. Şehir olarak maça hazırız. Eksik futbolcumuz bulunmuyor. İdeale yakın bir kadroyla maça çıkacağız. Taraftarlarımızın da itici gücüyle kazanmak istiyoruz. Kazanan taraf olacağımızı düşünüyorum. Bu konuda Sergen Yalçın hocamız da elinden geleni yapıyor. Bu maçı aldıktan sonra da bir sonraki maça odaklanacağız.

"Ligde kalacağımıza inanıyorum"

Fikstürde zor maçımız olarak bir Fenerbahçe karşılaşması var. O maça kadar da durumlar netleşmiş olabilir. Şu anda sadece Sivas maçına odaklandık. Bu maçı alıp biraz olsun rahatlamak istiyoruz. Ligde kalmayı başaracağımıza inanıyorum. Hem takımımıza hem hocamıza güveniyoruz. Taraftarlarımız da buna inanıyor. Konyaspor, şu an bulunduğu konum hak etmiyor. Bulunduğumuz konumdan yukarıya çıkacağız.

"Gelecek sezon böyle olmayacak"

Demir Grup Sivasspor maçı öncesi şu an bütün şehrin hazır olduğunu görüyoruz. Stadın dolacağını düşünüyoruz. Sivasspor maçı bizim için gerçekten çok önemli. Taraftarımızın takımımızın yanında olup destek vereceğinden şüphem yok. Bu sezon böyle geçecek ama sonraki sezonlarda böyle olmayacağını düşünüyoruz.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler