Ahmet Baydar: Rakibimiz Bayern Münih önünde önemli bir maça çıkacak

13.02.2018 - 16:19 | Son Güncellenme: 13.02.2018 - 16:19

Ahmet Baydar: Rakibimiz Bayern Münih önünde önemli bir maça çıkacak

Atiker Konyaspor Başkanvekili ve basın sözcüsü Ahmet Baydar, 2-1 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçı ve gelecek hafta oynanacak Beşiktaş karşılaşması hakkında konuştu. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Baydar, Beşiktaş maçında iddialı olduklarını açıkladı

'Bize göre 7,5 puanlık bir maç kazandık'

"Bize göre 7,5 puanlık bir maç kazandık. Rakibimizin de aynı puanlarda olması ve bu anlamda da mutlaka kazanmamız gereken bir maç olduğunu düşünmüştük. Çıkış anlamında da bu maça ihtiyacımız vardı. Bir çıkış yakalanında o ivme böyle devam edip gidiyor. Bizim moral anlamında da ihtiyacımız vardı."

'Atiker Konyaspor'un devre arasında kadrosunu güçlendirdik'

"Ciddi anlamda yükselen bir performansımız var. Atiker Konyaspor'un devre arasında kadrosunu güçlendirdik. İnşallah Beşiktaş maçında da bir puan yada üç puan alarak tamamlamak istiyoruz. Rakibimizin durumunu biliyoruz ancak hedefimiz öncelikle üç puan"

'Yükseliş formumuzu devam ettirmek istiyoruz'

"Taraftarımızın önünde oynayacağız bizim için çok büyük bir avantaj. Yükseliş formumuzu devam ettirmek istiyoruz. Bir sakatımız var Ferhat büyük ihtimal oynayamayacak. "

'Orkan oynarsa gereğini...'

"Orkan ile ilgili sözleşmemizde oynamayacağı yönünde bir madde yok. Profesyonel oyuncu sonuçta eğer görev alırsa gereğini yapacaktır"

'Rakibimiz önemli bir maça çıkacak'

"Rakibimiz önemli bir maça çıkacak bu yüzden de kendimizi şanslı buluyoruz. Belki kadroda değişiklik yapabilirler ama tam kadro ile çıksalar bile en az bir puan ile sahadan ayrılmak istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler