Ahmet Çakar: ''Beşiktaş taraftarı, bu akşam nankörlük etmiştir''

10.03.2019 - 23:33 | Son Güncellenme: 11.03.2019 - 02:33

Ahmet Çakar: ''Beşiktaş taraftarı, bu akşam nankörlük etmiştir''

Ahmet Çakar Beyaz TV'de konuştu: Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş, sahasında Konyaspor’u 3-2 mağlup etti. Ev sahibi takımın golleri Ljajic, Burak Yılmaz ve Kagawa’dan geldi. Konuk ekibin gollerini ise Ömer Ali Şahiner ve Fofana kaydetti.

Ahmet Çakar, bu maçı Beyaz Futbol'da değerlendirdi:

''Beşiktaş taraftarı, bu akşam nankörlük etmiştir''

Beşiktaş taraftarını kınıyorum. Beşiktaş taraftarı, bu akşam nankörlük etmiştir. Aynısı yıllar önce Süleyman Seba’ya yapıldı. Şimdi ben bir soru soruyorum. Efendi diye geçinen Beşiktaş taraftarının yaptığı işi bir anlatın.

100 yıllık Beşiktaş tarihinde efsaneler arasına Süleyman Seba girer. Bu taraftar, Seba için sin-kaflı bir şekilde bağıran taraftar. İş güzelken efendi deniyor. Bu yönetim Beşiktaş tarihinin en başarılı 3 yönetimden biridir. Bana göre dünyanın en güzel stadından birini yerine koydular. 4-5 yılda iki şampiyonluk grup liderliği oldu.

Şenol Güneş şampiyonluklar ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılar yakaladı. Zaman zaman sert ve kırıcı ifadeleri olsa bile Beşiktaş’ı iyi temsil etti. Seba’ya, tarihin en başarılı yönetimlerinden Fikret Orman yönetimine, Şenol Güneş’e istifa dediniz. Siz kimsiniz?

Ne Arda'nın pozisyonu penaltı, ne de Erzurum aleyhine verilen pozisyon penaltı değil. Ama Türk hakemlerine soruyorum. Hüseyin Göçek dün bana göre harika maç yönetti. Ama bugün hangi akılla, Mete Kalkavan'ı VAR'a çağırdın? 

Türkiye'de VAR rezilliğini ikisinin altında da Hüseyin Göçek'in imzası var. Göçek'e dürüst değilsin diyemem ama bunun adı çifte standart. 

Alanya-Erzurum maçının ne baskısı olur hakemlerde? Arda'nın  pozisyonuna penlatı versen, Avrupa'da versen bak sen neler yaparlar. 

Dünya üzerinde son 50 yılda, dünya çapındaki üst düzey hakemler profesyonel futbolcu değildi. 

Senin için hazırladığımız haberler