Ahmet Çakar, canlı yayında Arda Turan ve Emre Belözoğlu'na seslendi!

15.04.2018 - 13:15 | Son Güncellenme: 15.04.2018 - 13:15

Ahmet Çakar, canlı yayında Arda Turan ve Emre Belözoğlu'na seslendi!

Eski hakem, spor yazarı ve yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Beyaz Futbol programında konuşan Ahmet Çakar'ın değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı üzerine...

Nereden baksanız 40-45 yıldır futbolun içindeyim. Bakın iddia ediyorum… Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe’nin şansları çok yakın. Galatasaray her maçını kazanırsa şampiyon olur. Beşiktaş ve Başakşehir’in de şansı var. Fenerbahçe’nin ise şampiyonluk şansı diğerlerinden bir tık daha az diye görüyorum.

"Gözlük ve kahveyle Adebayor gelse, sevimli görünür..."

Türkiye değişik bir ülke. Ben Arda Turan’ın yerinde olsam, son yıllarda yaşattıklarımdan sonra o gözlükle sahaya çıkmam. Gözlükle, elindeki kahveyle çıkmasında sakınca yok. Masum doping dediğimiz, refleksleri uyandıran bir gıda olabilir. Adebayor çıksa sevimli gelir. Epureanu, Visca çıksa sevimli gelir. Fakat; hiçbir sakıncası olmamasına rağmen Arda çıkınca antipatik oluyor.

"Arda, her yerde neden ıslıklandığını kendisine bir sormalı"

Arda, “100 kere milli oldum, Avrupa’nın önemli takımlarında oynadım, her yerde ıslıklanıyorum” diyor. Niye? Kendine bir sor. Messi ya da Maradona Arjantin’de neyse, Arda’nın, Tugay’ın, Nihat Kahveci’nin de aynı olması lazım.

Ahmet Çakar, Emre ve Arda Turan'a seslendi

Ben Emre efendiye soruyorum. Hakem sarı kart gösteriyor. "Yazın" diyor. Ne oluyor kardeşim? Emre, yine klasik eller, kollar… Emre şeref tribünü tarafına "Yazın bunları "diyor. Emre’nin bu hareketini şeytani şekilde yorumlayabilirsin. Gözlemciye, basına ya da Göksel Gümüşdağ’a veriyor olabilir. Emre efendiye sesleniyorum. Yaşamadığın, yaşatmadığın rezillik kalmadı. Şimdi de "Yazın" diyorsun. Ne Arda, ne de Emre... Sizler dokunulmaz değilsiniz.

"Bıçak kemiğe dayandı, söyledikleri insanlara batıyor"

Arda Turan bir de utanmadan, basın mensuplarına "Siz korkaksınız yazamazsınız" falan diyor. Bıçak kemiğe dayandı. Bu iki ismin yaptığı hareketler insanlara batıyor. Bana batıyorsa, Türkiye’deki milyonlarca genç insana da batıyordur.

Arda Turan için flaş sözler...

Arda’nın maç sonrası konuşmasını duyduğumda, ”Yahu kardeş sen kendini ne zannediyorsun?” diyorum. "Ben Allah için yaşıyorum, hiç kırgınlığım yok." diyor. Son derece egosantrik, küstahımsı, tevazu adı altında bir megalomani, üst akıl pozisyonunda konuşuyor. Mahmut konuşur, Mossoro konuşur da sen mi konuşamazsın hakem hakkında? Basın mensuplarını hakir gören, onların prangaları olduğunu söyleyen… Son derece kendini beğenmiş, burnu kaf dağında olan, bazı şeyleri itiraf etmekten korkan, sıkıştığında Allah’a sığınan, yolun sonuna gelmiş bir futbolcusun. Daha ötesi yok. Olsa söylerim.

Çakar'dan Arda'ya eleştiri bombardımanı

Fatih Terim ile karşılıklı olayı yaşadınız. Bilal Meşe’ye saldırdın, milli takımdan atıldın. Yahu şunu desen olmaz mı? “Evet arkadaşlar, 77 vilayette de ıslıklanıyoruz. Bir kısmında haklı olabiliriz, bir kısmında haklı olmayabiliriz” desene…

Bir anket yapsak Arda Turan son derece antipatik çıkar. Sosyal medyada da her türlü mesaj yayınlayan sensin. "Sosyal medya ile yaşamıyorum" diyor ya? Dibine kadar sosyal medyada yaşıyorsun! Bilal Meşe’yi algı operasyoncuları mı dövdürttü? Küfür ettirdi?

"Fatih Terim, Arda Turan sorusuna cevap vermedi"

Fatih Terim, Arda Turan sorusuna cevap vermedi.

"Doğrudur milli takım hocalığında Arda Turan ile sorunlar yaşadık. Ha bugün Arda gelseydi kucaklardım. Al birini vur ötekini. Narsist, zaman zaman gazları alınan ve o potansiyel gazı bitmeyen insanlar. "

"Ahmet Çakar'dan Burak Elmas'a..."

"Sportmenlik, terbiyesiz bir tvit. Hiç yakıştıramadım Burak Elmas'a. Şu anda bir görevi var Galatasaray'da. Sen Başakşahir maçı sonrası bu tür şeyler söyleyemezsin. Şunu dese saygı duyarım. "Hakemin kötü tutumuna rağmen, sahadaki bazı oyunculara rağmen kazandık" dese nispeten biraz şey. Beyefendi bir adamdır kendisi."

Senin için hazırladığımız haberler