Ahmet Çakar: ''Elinizi vicdanınıza koyun, Ekuban’ın pozisyonu penaltı mı?''

20.01.2019 - 23:31 | Son Güncellenme: 21.01.2019 - 02:31

Ahmet Çakar: ''Elinizi vicdanınıza koyun, Ekuban’ın pozisyonu penaltı mı?''

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Trabzonspor-Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Çakar'ın değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şeklilde:

Arda’nın o pozisyonda müdahalesi var ama her müdahalede düşeceksin diye bir şey yok. Abdülkadir ayağını yere basıp kendini atıyor. Bana göre o pozisyon penaltı değil.

Türk futbolunda en tehlikeli hakem Halil Umut Meler. Kaşı gözü ayrı oynuyor. Maç esnasında ‘Aman Başakşehir’i karşıma almayayım’ diyerek verdiği ince kararlar var. Eskiden Fırat Aydınus da bu şekildeydi ama olgunlaştı ve son senelerde harika maçlar yönetiyor.

Halil Umut Meler en tehlikeli hakem. Halil Umut Meler’in yetenekleri var ama şeytan. Hakemlik karakteri olarak bende büyük bir rahatsızlık yarattı. Kafasında bin türlü şey döndüğünü bizim gibi hakem eskileri hisseder.

Pozisyon penaltı mı?

Elinizi vicdanınıza koyun, Ekuban’ın pozisyonu penaltı mı? Bence penaltı değil. VAR hakemi olsaydım Halil Umut Meler’e pozisyonu tekrar seyret demezdim.

Bu pozisyona penaltı verildiği an hakemler büyük sıkıntı yaşar. Dün Belhanda’nın tükürüğünü gördünüz mü? VAR hakemlerinin önünde vatandaşın seyrettiğinden daha fazla görüntü var.

Pato Çin’de ne kadar alıyor? Galatasaray aynı parayı nasıl verecek?  Madem Ozan’ı satıyorsun, Serdar Aziz’i neden tasfiye ediyorsun? Marcao’ya 4 milyon Euro veriyorsun...Marcao’nun Serdar Aziz’den ne fazlası var?

Serdar Aziz hakkında...

Malı murdar etmek için Serdar Aziz'e çamur atılıyor. Galatasaray ile sözleşmesi var, neden Fenerbahçe ile görüşsün? Kadro dışı kaldıktan sonra istediği takımla görüşür.

"Serdar'ı yem yapmayın"

Bir Türk futbolcusunu yem yaptırmam. Ekmeğini nereden çıkarıyor? Ya Bursa'da, ya Fenerbahçe'de ya da yurt dışında oynayacak. Serdar'ı yem yapmayın. Serdar'ın ayrılması Galatasaray'ın menfaatine değil.

Senin için hazırladığımız haberler