Ahmet Çakar: ''Ersun Yanal’ın futbol bilgisiyle ilgili soru işaretlerim var''

21.04.2019 - 22:22 | Son Güncellenme: 22.04.2019 - 01:22

Ahmet Çakar: ''Ersun Yanal’ın futbol bilgisiyle ilgili soru işaretlerim var''

Ahmet ÇakarSpor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe'nin deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçı 21 Nisan Pazar gecesi Beyaz Futbol programında yorumladı. Çakar, aynı gün oynanan ve 1-1 biten Başakşehir - Çaykur Rizespor maçını da değerlendirdi. Galatasaray ve Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışından ve haftanın hakem hatalarından da söz eden Çakar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

''Ersun Yanal, 25 milyon Fenerbahçeli’yi kandırmış''

Türkiye’de son 3 aydır söylediğim laflardan birinde haklı çıktığımı gördüm, biri için de özür dileyeceğim. Ersun Yanal Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Trabzon’dan biri ile görüştüm. Beni, ‘Hadi ya Yanal bunları da mı yapmış’ dedirtecek açıklamalar yaptı. 

Ersun Yanal, 25 milyon Fenerbahçeli’yi kandırmış, duygularıyla oynamış, pembe bir tablo göstermiş ama ortada olan düşme hattının 5 puan üzerindesin.

Ersun Yanal, göreve geldikten sonra ‘En çok puan toplayan biz oluruz’, ‘Bu takım iyi takım’ gibi cümleler söyledi. Fenerbahçe’nin buraların takımı olmadığını söyledi ve devre arasında 5 adam aldı. 5 adam da bomba çıktı.

Fenerbahçe düşmez. Göztepe, Erzurumspor ve Bursaspor birbirleriyle oynayacak ve ikisi düşecek gibi. Ersun Yanal Trabzon’a aldığı 11 oyuncunun açıklamasını daha yapamamıştır. Tolgay sürünüyor, kötü ve bu yüzden Jailson’u kesiyor. Ersun Yanal’ın futbol bilgisiyle ilgili çok ciddi soru işaretlerim var.

''1-2 maç dışında takımı süründürüyorsun''

Serdar Aziz, Sadık Çiftpınar, Moses, Ersun Yanal ve Zajc denen oyuncular alındı. 5 takviye var, mevcut kadroya kötü değil diyorsun, yerini bırak futbol adına 1-2 maç dışında takımı süründürüyorsun.

Ali Koç Fenerbahçe için önemli. Ali Koç Fenerbahçe’nin tek kurtuluşu. Ali Koç’a da zarar verirsek, Fenerbahçe’ye ağır zarar vermiş oluruz.

 

''Yanal'ın katkısı sıfır''

Ersun Yanal’ın takıma katkısı şu 4 ayda sıfır. Okan Buruk’un, Hikmet Karaman’ın takımından da mı daha kötüsün? Ne Rizespor, ne Alanya, ne Kayseri Chelsea’den, İtalya’dan, Galatasaray’dan oyuncu almadılar.

Senin için hazırladığımız haberler