Ahmet Çakar: ''Fatih Terim kişilere kurumlara saygılı ve özgüvenli konuşuyor!''

05.02.2018 - 23:10 | Son Güncellenme: 05.02.2018 - 23:10

Ahmet Çakar: ''Fatih Terim kişilere kurumlara saygılı ve özgüvenli konuşuyor!''

Eski hakem ve Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, 0-0 biten Trabzonspor - Göztepe mücadelesi sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aynı zamanda Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Süper Lig takımlarının durumunu da değerlendiren tecrübeli yorumcunun söylediklerini sizler için derledik.

Mahmut Uslu, beni Adnan Oktar'a gönderecekmiş bunu anlamadım. Bu adam benim bildiğim dolgu dudaklı kadınlarla yani kediciklerle dans eden bir adam. Bunun manasını nedir anlamadım.

Peki ben Mahmut Uslu'yu nereye göndereceğim biliyor musunuz?

Mahmut Uslu bir hata yapmış ve hatasının bedelini ödeyecek. Çok alkol alıyor mu bilmiyorum ama kilosu çok fazla, bu öyle olunca şeker kan yağı yüksekliği ve psikolojik sorunlar yaratabilir.

Kendisinden rica ediyorum, bir doktora gitsin kanına baktırsın. Ben alternatif tıbba çok inanırım onu bir yere göndereceğim, seni Pala Remzi'ye yollayacağım bir baksın iyi eder seni. 

 

Mahmut Uslu herkese ateş etmiş yani herkesi eleştirmiş ve bu bir hedef saptırmadılar. Mahmut Uslu, sen onu bunu bırak siz Fenerbahçe'yi yöneten birisin. Kuyt hani futbol oynuyordu hani? Sen bilgisizsin hadi bunları geçtim, Aziz Yıldırım şunu ve Mahmut Uslu şunu anlasın eskiden hep karşıların güçsüz rakipler çıktı ama artık durum böyle değil.

Van Persie'den Fenerbahçe'yi 70 milyon euro zarara uğrattınız, Terranao'yu Fenerbahçe'yi dolandırdı diye kulüpten kovdunuz. Bir başkan adayı çıktı hepinizden iyi, hepinizden vizyoner, hepinizden daha iyi eğitim almış. Ali Koç bugün çıksın istediği bankadan 100 milyon euro kredi çeker.

Aziz Yıldırım, aday değilse Şekip Mosturoğlu neden çıktı Ali Koç'a kafa tuttu?

Mahmut Uslu, diyorki Mustafa Cengiz bize şikeci dedi o sebeple tebrik etmedim. Peki o zaman şikeci hain dediğiniz, sizin şike yaptığınızı yazılı bir şekilde beyan eden Mehmet Ali Aydınlar'la niye el sıkıştınız?

Fatih Terim, mantıklı bir basın toplantısı yapmış Sivas maçı sonrası, çok sempatik güzel bir duruşu var hocanın. Kurumlara camialara saygılı ve kendine güvenli bir açıklama yaptı. 

Galatasaray, içerde dışarda bir daha böyle maç kaybetmemeli yoksa bir anda gümler.

Aykut Kocaman, gittiği bir organizasyonda taraftarımızın ateşi var şampiyon olmamız lazım diyor ama sonra bu hakemlerle şampiyon olmamız çok zor diyor. Burada bir tutarsızlık yok.

 

Beşiktaş'ın Bayern Münih karşısında %50 şansı falan yok Ahmet Nur Çebi'nin bu söylemi gerçekçi değil.

Senin için hazırladığımız haberler