Ahmet Çakar: ''Galatasaray Başakşehir’i yendiği takdirde olay bitmiştir''

06.05.2019 - 23:16 | Son Güncellenme: 07.05.2019 - 02:16

Ahmet Çakar: ''Galatasaray Başakşehir’i yendiği takdirde olay bitmiştir''

Ahmet Çakar, spor gündemini değerlendirdi. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Kayserispor'u 4-2 mağlup etti. Çakar, bu maçı ve Galatasaray Beşiktaş derbisini yorumladı. Hakem kararları için neler söyledi? Başakşehir ve Fenerbahçe’ye dair değerlendirmeler… 6 Mayıs Pazartesi gecesi Derin Futbol programında konuşan Çakar’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

''Rahat diye bir şey yok''

Galatasaray Rizespor deplasmanını kazanması veya kaybetmesi yüzde elli. Ankaragücü iyi takım ama Rizespor da iyi takım. Rahat diye bir şey yok. İhtimallere bakarsanız Galatasaray ve Başakşehir için ilk maç ve son maçta Başakşehir önde.

Galatasaray Başakşehir’i yendiği takdirde olay bitmiştir, geçmiş olsun. Yenemediği takdirde Galatasaray’ın puan kaybetme olasılığı yüksek ama çok tuhaf bir takım. Adı üstünde aslan. Aslan volta atmaya başladığında ceylanı, bizonu yakalar.

Ben Galatasaray’ın hiç son maçta şampiyonluk kaybettiğini görmedim. Son iddaa oranları çok mantıklı. Başakşehir kazanmadığı için ve Galatasaray Beşiktaş’ı yendiği için bu oranlar çok normal.

''Ne değişti?''

Mustafa Cengiz'e soruyorum, Fenerbahçe maçından sonraki açıklamalarına bakıyorum, şimdi ki açıklamalarına bakıyorum ve soruyorum ne değişti sayın başkan...

Ben hiçbir futbolcuya böyle sarılmadım. Dakika 80, laktik asit birikmiş, beyne yeterli oksijen gitmiyor. Bülent Yıldırım Onyekuru’ya sadece sarılmamış, kucaklamış. Ben neden sarılmadım da Bülent Yıldırım sarılıyor, benden fazlası ne?

Bülent Yıldırım Galatasaraylı'ya sarılıyor, Beşiktaş'ı parçalıyor.

''Bunları yaparsan sıkıntı olur''

Oyuncuya temas etmeyeceksin, tahrik etmeyeceksin ve rencide edici harekette bulunmayacaksın. Bunları yaparsan sıkıntı olur.

Senin için hazırladığımız haberler