Ahmet Çakar: ''Galatasaray, başkanı ve hocasıyla ortada bir şey yokken silah çekti''

12.11.2018 - 23:31 | Son Güncellenme: 13.11.2018 - 05:32

Ahmet Çakar: ''Galatasaray, başkanı ve hocasıyla ortada bir şey yokken silah çekti''

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın tamamlanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Çakar'ın değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Galatasaray koridorlarında da çok şey oldu'

Galatasaray Türkiye’nin çok önemli bir kulübü ve dünya markası olarak bir numara. Galatasaray, başkanı ve hocasıyla ortada bir şey yokken silah çekti. Galatasaray koridorlarında da çok şey oldu. Örnek, Mersin İdman Yurdu ve Orduspor maçı…

Öfke ve kin insanidir. Futbolda bu neyin öfkesi? Mustafa Cengiz’in son üç gündeki performansını hiç beğenmiyorum. Bu öfke neye ve kime karşı?

 

Türkiye Futbol Federasyonu’nda Hukuk Kurulu diye bir kurul yok. Disiplin ve Tahkim Kurulu var. Hakem VAR incelemesini dakikalar içerisinde yapıp gösterdiği kartları kulüplere bildiriyor. Hukuk müşaviri ise belki saatlerce sürecek bir inceleme yapıyor.

'Soldado’nun hakkı yendi'

Galatasaray, yatsın kalksın Belhanda’nın ceza almamasına dua etsin. Soldado’nun ceza aldığı yerde Belhanda ceza almıyor. Soldado’nun hakkı yendi, 6 maçlık ne yaptı? Ayrıca Serdar Aziz’in de ufak bir hareketini gördüm. Koskoca Galatasaray’ın başkanı dersini çalışmadan bu tür resmi basın toplantıları yapmamalı.

 

Senin için hazırladığımız haberler