Ahmet Çakar, Galatasaray'ı hedef aldı

17.12.2017 - 17:33 | Son Güncellenme: 17.12.2017 - 17:33

Ahmet Çakar, Galatasaray'ı hedef aldı

Ahmet Çakar, Yeni Malatyaspor deplasmanında ilk yarıyı 2-0 yenik kapatan Galatasaray'ı hedef aldı. Beyaz TV yorumcusu Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, sarı kırmızı taraftarları kızdırdı.

Ahmet Çakar'dan olay paylaşım

Ahmet Çakar sosyal medya hesabından bir aslan fotoğrafı paylaştı ve "Son dakika! Bir aslan bir doğu vilayetimizde yine miyav diye bağırıyor" ifadesini kullandı.

Ahmet Çakar Galatasaray taraftarını kızdırdı

Çakar'ın bu paylaşımı sarı kırmızılı taraftarları kızdırdı.

AJANSSPOR

Sayın Dursun Özbek ve yöneticiler, eğer cesaretiniz varsa hadi Tudor'u göndermeyin. Haftaya içerde Galatasaray ile oynayacaksınız hadi devam etsenize!

Dursun Özbek, kupadan çok TOMA gördü Galatasaray'da!

Ultraslan, sizi hep severdim Tudor açıklamanızla kendinize yakışanı yaptınız. Alper Narman'ı da göndereceksiniz, o da gidecek. Ultraslan seyirciye küfür eden Alper Narman gibi bir adamla yolları ayırmalı. Asla ona sahip çıkmamalı.

Fransız ekolünde tuhaf bir ego vardır, şimdi diyorlardırki Tudor'u kovarız ama daha büyüğünü getiririz! Ama böyle olmaması lazım, Fatih Terim'in kapısında yatması lazım Galatasaray taraftarlarının.

Tudor'un gideceğinden zerre şüphem yok, yerine gelecek isimden şüphem var. Dursun Özbek'in etrafındaki provokatör mü, idareci mi ne olduğu belirsiz insanlar Ancelotti'yi falan getirmek isteyecekler. Ancelotti Galatasaray daha büyük koparır.

Cenk Ergün, sen hangi hakla sen Fatih Terim gelirse ben burada yokum diyebilirsin! Tudor Galatasaray'ı şampiyon yaparsa onunla devam ederler. 

Dursun Özbek alışkın sen bu işlere, hadi kov Tudor'u al Sumudica'yı, hadi yapsana bunu da!

Tudor, şuan kovuldu göreceksiniz. Cenk Ergün ve Dursun Özbek Tudor gidince kimi getirecekler onu konuşuyorlar.  Bence Dursun Özbek demokrasiyi rafa kaldırıp ben Fatih Terim ile anlaştım diyecek ve sonrasında Terim'i istemeyenler istifa edecekler.

 

Ancelotti, Fatih Terim'den daha dünya çapında bir hoca, bunu kabul etmek lazım lakin şu var, Ancelotti'yi getirdiğinde başarılı olacağının garantisi yok. Ayrıca Ancelotti Galatasaray'a çok fazla para harcatır. 

Ancelotti, Galatasarayla ilgili hiçbir şey bilmiyor ve yapamaz Galatasaray'da.

Tudor, 'siz Türkler' diyerek ırkçılık yapmamıştır ama küstahlık yapmıştır. 

Tudor, sen futbolcuya parmaklarınla kulak yaparsan, o da birgün antrenmanda sana ayıp bir hareket yapar.

Senin için hazırladığımız haberler