Ahmet Çakar ile Erman Toroğlu'ndan derbi ve Fırat Aydınus sözleri!

02.11.2018 - 17:54 | Son Güncellenme: 02.11.2018 - 15:05

Ahmet Çakar ile Erman Toroğlu'ndan derbi ve Fırat Aydınus sözleri!

Toroğlu: "Eyyam fazla olmaya başladı"

Komitenin elinde fazla bir mal yok. Mal yok derken, 11. haftaya gelene kadar gençlerden hiç hazırlık yapılmadı. Hep aynı hakemler dönmeye başlayınca eyyam da fazla olmaya başladı.

Toroğlu'ndan VAR yorumu...

VAR, var da nereye kadar var. Sonuna kadar YOK! Herkes radarı Galatasaray-Fenerbahçe'ye çevirdi ama yıl sonunda Başakşehir-Beşiktaş maçının ne kadar önemli olduğu anlaşılacak. Halis Özkahya bunu kaldırabilir mi? Bilebilirse VAR bilir, bilemezse Allah bilir.

Çakar: "Fırat Aydınus sahada bir baba gibi görünüyor"

Fırat Aydınus son yıllarda çok ama çok başarılı bir performans sergiliyor. O kadar deneyimli ve olgun davranıyor ki artık oyuncular da onu sahada bir ağabey, bir baba gibi görüyor.

Fırat Aydınus'a Çakar'dan tavsiye

Ona tavsiyem son birkaç yılda sergilediği yönetimlerin bir benzerini sergilemesidir. Aslında bu maçta Fırat Aydınus'tan çok, VAR hakemlerine iş düşecek. Çünkü VAR, Fırat'a 'Tekrar seyret' dediğinde ölümcül bir karar, ikinci kez denetime giriyor.

VAR vurgusu...

Zaten ofsaytlarda ya da topun kale çizgisini geçip geçmediği pozisyonlarda büyük bir problem yok. Zira buradaki görüntü bilgisayar ortamında kimin ileride olduğunu ya da topun çizgiyi geçip geçmediğini gösterebiliyor. (Sabah)

Eski hakem, günümüzün spor yorumcuları Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Toroğlu ve Çakar'ın Fırat Aydınus yorumları dikkat çekti.

Toroğlu: "Esas derbi Başakşehir - Beşiktaş"

Galatasaray-Fenerbahçe'ye 'Derbi' diyorlar, 'Haftanın maçı' diyorlar ama aynı fikirde değilim. İkisi de çok kötü oynayacak. Esas derbi yarın Başakşehir ile Beşiktaş arasında. Galatasaray- Fenerbahçe maçı şampiyonluğa tesir etmeyecek ama Başakşehir-Beşiktaş maçı şampiyonluğa yüzde 100 tesir edecek.

Senin için hazırladığımız haberler