Ahmet Çakar: ''Quaresma, Beşiktaş'a dönmedi mi? Gomis de dönebilir''

18.11.2018 - 17:57 | Son Güncellenme: 19.11.2018 - 00:14

Ahmet Çakar: ''Quaresma, Beşiktaş'a dönmedi mi? Gomis de dönebilir''

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz Futbol programında açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Gomis'i böyle anma'

Abdurrahim Albayrak'ın Gomis hakkındaki açıklamalarını değerlendirerek sözlerine başlayan Ahmet Çakar, "Abdurrahim Albayrak 27 Ocak'ta 'Sorun para değil' diyor, Abdurrahim Albayrak Divan Kurulu'nda da 'Para istedi' diyor... Abdurrahim Albayrak'a bu açıklamalarından dolayı yalancı diyemeyiz. Abdurrahim Albayrak o dönem Gomis'i kaybetmek istemedi. Nitekim de haklı çıktı. Gomis, Galatasaray'ın şampiyonluğunda etki oldu. Abdurrahim Albayrak senin son şampiyonluğunda etkili olan bir futbolcuyu hakkında şike ve uyuşturucu gibi ilişkisi yoksa böyle anma" dedi. 

Gomis'e ayrı bir parantez açan Çakar, "Soruyorum; Galatasaray devre arasını lider ya da liderin 1-2 puan gerisinde kapatırsa, devre arasında Gomis gelirse Galatasaray'ın şampiyonluk şansı artar mı?  Bence artar. Quaresma, Beşiktaş'a dönmedi mi? Gomis de dönebilir" ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar, Gomis ile ilgili sözlerine şöyle devam etti:

''Geçen sene Galatasaray, başa baş giden bir yarışta şampiyon oldu. Geçen sene ile bu takım arasındaki tek eksik Gomis .Emre Akbaba yerine, forvet alsaydı yönetim. Abdürrahim Albayrak, ‘Gomis bizden fazla para istedi’ diyor. Gomis’in menajeri de sözleşmeyi uzatmak istedik diyor.''

'Şampiyonlar Ligi’nde en iyi üçüncü olur'

Ahmet Çakar, Galatasaray'dan bu sezonki beklentileri içinse, ''Galatasaray için şampiyonlukla ilgili geçen seneki kadar ciddi konuşamam. Şampiyonlar Ligi’nde en iyi üçüncü olur. Galatasaray, Eren Derdiyok ve Sinan Gümüş ile ligi ve Şampiyonlar Ligi’ni götürmeye çalışıyor'' şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın forvet sıkıntısına dikkat çeken Çakar, ''Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, golcüsü olmaması sebebiyle grupta ilk ikiye girme şansını kaybetti. Sokaktaki küçük yaşlı bir Galatasaraylı bile Galatasaray’ın en büyük probleminin forvet olmaması olduğunu bilir. Sebep ne olursa olsun, Gomis'ten yararlanamayacaksan, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Galatasaray'ı forvetsiz bırakma lüksün yok'' ifadelerini kullandı.

Sertlik başka bir şey, hakaret başka bir şey. Mustafa Cengiz, Galatasaray’ı temsil ediyor, genel kurulda konuşuyor ve ‘Hayvan’ ifadesini kullanıyor. Bunu da Fenerbahçeli bir yönetici için konuşuyor. Mustafa Cengiz ne kadar daha başkan kalır bilmiyorum ama Mustafa Cengiz’den sonra Galatasaray’ın başkanı, Fatih Terim olacak.

Senin için hazırladığımız haberler