Ahmet Çakar: ''Sackey'in Diaby'e yaptığı hareket kırmızı kart''

11.11.2019 - 03:39 | Son Güncellenme: 11.11.2019 - 00:43

Ahmet Çakar: ''Sackey'in Diaby'e yaptığı hareket kırmızı kart''

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet ÇakarBeyaz Futbol programında Süper Lig'i ve spor gündemini değerlendirdi.

Çakar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde.

Beşiktaş - Denizlispor maçında Diaby'e yapılan hareket kırmızı kart. Isaac Sackey'in Diaby'e yaptığı hareket ve Trabzonspor - Alanyaspor maçında Abdülkadir'in yaptığı hareket aynı değil.

Real Madrid - Galatasaray maçında hakem VAR’a gitti ve penaltıyı verdi. Uilenberg vasıfsız bir hakem. Uilenberg’e her ay 12 bin Euro civarında para veriliyor. Bunu alan Uilenberg, hakemi kollamak için olayları sulandırıyor.

Merkez Hakem Kurulu Uilenberg ile değil, FIFA’nın kuralları ile iş yapar. Fenerbahçe’nin her puan kaybettiği maçtan sonra hakemin bir hafta sonra göreve verilmesi… Trabzonspor - Göztepe maçını kötü yöneten Fırat Aydınus’a neden bu hafta maç verilmedi?

Benim yancım olan Uilenberg’i ilah bellemeyin. Arda Kardeşler geçen hafta iyi maç yönetmiş gibi bu hafta neden VAR’a gitti ve penaltı verdi? Uilenberg’in yancıları bana bunu söylesin.

Hakemlerin patronu Zekeriya Alp. Fatih Terim de Galatasaray’ın patronu. Bu fotoğrafa dikkatli bakın. Bu fotoğrafta Fatih Terim ve Zekeriya Alp var.

Zekeriya Alp ve Fatih Terim pek tabii ki yemek yer. Ben de bugün MHK başkanı olsam Fatih Terim ile yemeğimi yerim. Kimseye de hesap vermem. Bu nedenden dolayı bir suçlama getirmiyorum ama algı yapıyorsunuz diyince ben de algının kralı bu diyorum.

Senin için hazırladığımız haberler