Ahmet Çakar sert konuştu: "Demek ki Fatih Terim haklıymış..."

18.03.2019 - 23:26 | Son Güncellenme: 19.03.2019 - 02:26

Ahmet Çakar sert konuştu: "Demek ki Fatih Terim haklıymış..."

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Derin Futbol programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şöyle:

"Onu boğa değil kedi yaparım"

Bugün geride kalan şu 8-10 saat içerisinde VAR hakemi Cüneyt Çakır'la orta hakem Suat Arslanboğa arasında geçen telsiz konuşmalarını ele geçirdim. Şimdi bir uçak düşer, kırılır. Sonra uçak neden düşmüş diye bakarlar. Patlama mı oldu, sabotaj mı, yükseklik ayarları mı bozuldu? Gibi... Bunun sonucunda o uçağın neden düştüğü veya kırıma uğradığı bilirkişiler tarafından ortaya konur. Şimdi sen öyle bir söylüyorsun ki, Arslanboğa ile Çakır arasındaki kutuyu ele geçirdin. Aç o zaman kutuyu Ertem. Yalnız bu kutuyu açman halinde, eğer bu iş Suat Arslanboğa'nın üzerinde kalırsa onu boğa değil kedi yaparım. 

 

"Doğruysa Cüneyt Çakır'dan özür dileyeceğim"

Buradan Cüneyt Çakır'a, Sabri Çelik'e soruyorum. VAR konuşmaları tıpkı kule ile pilot arasındaki konuşmalar gibi kaydediliyor. Yarın bir adli soruşturmada bu konuşmalar istenebilir. Bu konuşmalar doğruysa Cüneyt'ten özür dileyeceğim çünkü bu bir penaltı. Görevini yapmış. Ondan sonra Suat Arslanboğa'yı kedi yapacağım. Çünkü bir pozisyonda penaltı vermeyebilirsin. Ama VAR uyarmış ve Arslanboğa buna 'penaltı değil' demişse ben bu konuşmanın teyitini mutlaka bekliyorum. Eğer çok hızlı gelişen bir elle oynama pozisyonu, VAR hakemi Cüneyt Çakır seni uyarıyorsa, ki çok kritik bir hakem kendisi. Bir hakeme VAR hakemi 'elle oynama var bir daha seyret' diyorsa ve Suat Arslanboğa bunu seyretmiyorsa burada kötü niyet var. 

 

"Sabri Çelik bunu açıkla"

Bana gencecik  bir hakem 'bence el var' dese ben yine gider seyrederim. Baktım 'Penaltı yok, el kapalı' derim. Oyunu başlatırım. Türk hakemliğinin bir numarası sensin Sabri Çelik. Ben senden gizli bir bilgi istemiyorum. Bir tek şey soruyorum sana. Ertem'in eline geçmiş bu konuşma doğru mu değil mi? Yarın zaten bunu kamuoyu baskısı ile açıklayacaksınız.

"Suat Arslanboğa yalan söylüyorsa, ona hakemlik yaptıran Ahmet Çakar şerefsizdir"  

Ertem Şener'in ve mutfak ekibinin ortaya çıkardığı şey bir entrikadır. Bu konuşmalara göre ya Cüneyt Çakır yalan söylüyor ya Suat Arslanboğa. Eğer Suat Arslanboğa yalan söylüyorsa, ona hakemlik yaptıran Ahmet Çakar şerefsizdir. Ha hakemlik yapabilir. Ben anarşist değilim. Ama MHK'ya olan güvenim tamamen biter.

Bırak Cüneyt'in fenomen olmasını, Suat'ın genç olmasını; VAR 'kontrol et' diyorsa gidip kontrol edeceksin. Dünya Kupası finalinde VAR'la penaltı verildi. Fatih Terim bu yüzden 10 maç ceza aldı. O zaman tazminat ödersiniz Terim'e.

"O zaman Fatih Terim, sen haklısın"

Bu entrikaları 3 ay önce Fatih Terim söyledi. O zaman Fatih Hoca sen haklısın. Yarın bir gün devran döner, Galatasaray ve Başakşehir arasındaki puan farkı azalır, belki de böyle bir VAR hatası Galatasaray’ı şampiyonluktan eder.

Bugünkü rezilliklerle kara elin bir ucu göründü. Sabri Çelik, Mustafa, Muhittin, bu elin uzantısı mısınız yoksa bu elle mücadeleye benimle var mısınız? Sana kule git bak diyorsa bakacaksın. Pozisyon da penaltı.

"Fatih Terim haklıymış"

Bunların telefonlarını açmaması bu işin lehine doğru gelişir. Bursaspor, Göztepe, Ankaragücü...Bunların hepsi düşmeye oynuyor. Siz VAR olan yerlerde illegaliteye geçer ve o elin parçaları olursanız ben mücadele edicem. Fatih Terim demekki haklıymış.

Suat Arslanboğa, ‘Hoca el yapışıktı VAR’a gitmiyorum’ dedin. Belhanda’nın pozisyonunda da oyna dedin ama VAR’a gittin. O zaman niye Cüneyt Çakır’ı dinledin? Orada da gördün. Bir pozisyonda haklıysan bekle, bir şey yok diyemezsin. Reklam arasında Mustafa Çulcu ile konuştum. Bana VAR konuşmalarını dinlemediğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler