Ahmet Çakar: ''Sissoko’nun Van Persie’den, Valbuena’dan farkı ne?''

27.08.2018 - 23:48 | Son Güncellenme: 28.08.2018 - 02:48

Ahmet Çakar: ''Sissoko’nun Van Persie’den, Valbuena’dan farkı ne?''

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Çakar, transfer dönemine dair çarpıcı yorumlarda bulundu.

İşte detaylar:

Moussa Sissoko madem çok iyi bir futbolcu neden kariyerine İngiltere’de devam etmiyor. West Ham gibi takımlar onun parasını rahatlıkla ödeyebilirdi. Neden Fenerbahçe’yi tercih etti? Size aynı parayı verseler Süper Lig’deki bir takımdan 1.lig takımına gider misiniz?

Ben bu filmleri çok gördüm Ali Koç çok pahalı, futbol hayatının sonuna gelen futbolculara para vermeyeceğiz diyordu. Herhalde Sissoko Türkiye’de çakıl taşına oynamayacak. Sissoko’nun Van Persie’den, Valbuena’dan farkı ne?

Fenerbahçe'de en önemli sorun kanatlar ve kanat bekleri. İsviçre’den Frey diye bir oyuncu alındı. Sağ ön gibi oynuyor. Dün alınan ancak bugün vazgeçilen oyuncu da 10 numara oyuncusu..Fenerbahçe’nin kanat ve beklere ihtiyacı var ancak bir tane isim geçmiyor..

Ali Koç ve Semih Bey’i kutluyorum. Her şeyi Comolli’ye bıraksalar gibi görünseler de Fenerbahçe’yi soydurmamak için akıllı işler yapıyor. Fenerbahçe adına onları tebrik ediyorum.

Hakemin VAR’a gitmesini söyleyecek tek bir yer o da Riva’daki  VAR ofisi. Galatasaray’ın ilk golünde faul var.

Akhisarspor'un oyuncusu Ömer Bayram ligin en iyi beklerinden bir tanesi. Galatasaray'da Nagatomo'nun yedeği olacak. Onun yerine Fenerbaçe'ye git, Hasan Ali ile forma yarışına gir.

Senin için hazırladığımız haberler