Ahmet Çakar, Süper Lig'in şampiyonunu açıkladı!

04.02.2019 - 22:47 | Son Güncellenme: 05.02.2019 - 01:47

Ahmet Çakar, Süper Lig'in şampiyonunu açıkladı!

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftası, golsüz sona eren Bursaspor-Atiker Konyaspor mücadelesi ile tamamlandı. Galatasaray, bu hafta Alanyaspor deplasmanından 1 puan ile dönerken, Fenerbahçe sahasında Göztepe’yi iki golle geçti. Beşiktaş ise Antalyapor’u Kagawa’nın yıldızlaştığı maçta 2-6 mağlup etti.

Peki bu hafta dört büyükler için nasıl geçti? Luyindama, Mitroglou, Kagawa ve Moses gibiyeni transferlerin performansları nasıldı? 

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz Futbol’da spor gündemini değerlendirdi. Çakar’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde:

Ev alacaksan tuğladan, kız alacaksan Muğla’dan... Japonya’dan futbolcu alırsan başarılı olur. Parasını ver, adamı üzme yeter. Başakşehir şampiyon oldu bile... Başakşehir, 30.haftadaki Göztepe maçında şampiyonluğunu ilan eder. Başakşehir şampiyon oldu. Başakşehir'in şampiyonluk oranı 1.05 olmalı!

Galatasaray ikinci sırada ama Trabzonspor Trabzonspor'dur. Galatasaray kaybederse fark 10 puan olacak. 4 hafta sonra fark 12 puan da olabilir. Ben, A Milli Takım'da Mert Günok'u oynatırım. 

Özgür Yankaya'yı hiç tanımam! Özgür Yankaya sen de biliyorsun gol olduğunu... Erzurumspor- Rizespor maçını hakemi Özgür Yankaya olamaz! Özgür Yankaya suçlu olduğu için vermediği golden sonra suçlu psikolojisi ile başını öne eğmişti, o maçın öyle olacağını biliyordum. Erzurumspor'u resmen boğdu Özgür Yankaya... 

Senin için hazırladığımız haberler