Ahmet Çakar'dan şok iddia: Zaha, Kerem'i dövdü! G.Saray açıklama yapacak...

05.09.2023 - 00:22 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 00:41

Ahmet Çakar, Galatasaray forması giyen Wilfried Zaha'nın Kerem Aktürkoğlu'nu dövdüğünü iddia etti. Ertem Şener ise Çakar'ın trollendiğini söyledi. Detaylar.

Ahmet Çakar'dan şok iddia: Zaha, Kerem'i dövdü! G.Saray açıklama yapacak...

AJANSSPOR-HABER

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında, Galatasaray'da forma giyen Wilfried Zaha'nın Kerem Aktürkoğlu'nu dövdüğünü iddia etti. Ertem Şener ise Çakar'ın trollendiğini söyledi. İşte detaylar.

Ahmet Çakar: "Zaha, Kerem’in yüzünü dağıtmış"

Çakar, "Bugün bir haber duydum. Zaha, Kerem’in yüzünü dağıtmış" ifadelerini kullandı.

Ertem Şener: "Kavga yok, Ahmet hoca trollendi"

Programın moderatörü Ertem Şener de konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Şener açıklamasında, "Zaha ile Kerem Aktürkoğlu arasında kavga falan yok! Ahmet hoca sosyal medya tarafından trollendi" dedi.

İlgini Çekebilir
G.Saray, Davinson Sanchez ile sözleşme imzaladı! İşte maliyeti...
Habere Git

Umut Eken: "Galatasaray yarın resmi açıklama yapacak"

Fanatik gazetesinden Umut Eken ise, Galatasaray'ın konuyla ilgili bir açıklama yapacağını söyledi. Eken, "Zaha’nın Kerem’i dövdüğü iddiası duyum bile değil yalan! Ahmet Çakar’a bunu kim söylediyse, hocayı büyük yemiş. Galatasaray yarın resmi açıklama yapacak" şeklinde konuştu. 

Marcao-Kerem kavgası gündeme geldi

Bu iddia sonrası Galatasaray'ın eski Brezilyalı savunmacısı Marcao'nun, Kerem Aktürkoğlu ile Giresunspor maçındaki yaşadığı kavga gündeme geldi. 

Sarı-Kırmızılı takımdan Sevilla'ya transfer olan Marcao, Giresunspor karşılaşmasının 60. dakikasında kendisine sus işareti yapan Kerem Aktürkoğlu'nun üzerine yürümüş, önce kafa daha sonra ise yumruk atmaya kalkışmıştı. Karşılaşmanın hakemi de Brezilyalı oyuncuya kırmızı kart göstermişti. İlgili haberi buradan okuyabilirsiniz. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Tanguy Ndombele de imzayı attı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler