Ahmet Çakar: "Yenilginin tek sorumlusu Fatih Terim'dir"

23.09.2018 - 20:46 | Son Güncellenme: 23.09.2018 - 23:46

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Akhisarspor-Galatasaray maçını değerlendirdi.

Ahmet Çakar: "Yenilginin tek sorumlusu Fatih Terim'dir"

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Akhisarspor-Galatasaray maçını değerlendirdi.

Çakar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Akhisarspor, Krasnodar maçı sonrası idman yapıyor

Akhisarspor, Krasnodar yenilgisi sonrası beyaz renkli bir takım karşısında rejenerasyon (yenileme-toparlama) idmanı yapıyor ve beINSPORTS kanalı da naklen yayınlıyor. Çok tuhaf.

Yenilginin sorumlusu Fatih Terim'dir

Galatasaray'ın Akhisarspor'a yenilmesinin tek sorumlusu Fatih Terim'dir. Rotasyon yapmadım diyorsun ama bal gibi yaptın. Lokomotiv Moskova ve Akhisarspor maçının 11'ine açın bakın. Eren yok, Linnes yok, Donk yok... Bir kere sen rotasyon yapmışsın. Bir takımın yegane golcüsünün oynaması bile rotasyondur.

Gerçek sorumlu Fatih Terim çıkacak

Galatasaray'ın Trabzon'dan 4 yemesi, bu gece Akhisarspor'dan 3 gol yemesi, geçen sene Alanyaspor'u hakem kıyağıyla yenilmemesi neticesiyle şampiyonluğun gelmesi birçok yanlışın üzerini örttü. Gerçek sorumlu Fatih Terim çıkacak.

Derbi deyince aklımıza bir maç gelir. Celtic - Glasgow Rangers

Derbi deyince aklımıza bir maç gelir. Celtic - Glasgow Rangers. Türkiye'de ise derbi olarak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi akla gelir. Türkiye'nin en büyük derbisi, Galatasaray - Fenerbahçe derbisidir. 

Şenol Güneş tabii ki küfrü duydu

Şenol Güneş tabii ki küfrü duydu ve şeklen onayladı. Şenol Güneş küfrü sevmeyen bir adam değil, ben birçok maçta hakeme ve rakibe küfür ettiğini gördüm. Şenol Güneş'in küfrü duymadım, küfre karşıyım lafına inanmıyorum. Bu çok büyütülecek bir olay da değil. Türkiye'de en fazla küfrü yemiş adam benim. 50 bin kişilik statlarda çok küfür yedim.

Senin için hazırladığımız haberler