Ahmet Çakar'dan Ali Koç ve Ersun Yanal sözleri...

10.12.2018 - 20:08 | Son Güncellenme: 10.12.2018 - 23:08

Ahmet Çakar'dan Ali Koç ve Ersun Yanal sözleri...

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Spor Toto Süper Lig'de 15. haftanın tamamlanmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çakar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Bu gece Ali Koç'un Fenerbahçe camiasında bittiği gecedir. 1 ay önce Ali Koç, "Ersun Yanal geçmişte gündemimizde olmadı, bugün de olmayacak, yarın da olmayacak" dedi. Hatalar silsilesi Fenerbahçe'yi ligin 15. haftasında küme düşme potasına koydu. Ersun Yanal'la ilgili iki ihtimal var. Ersun Yanal başarılı ya da başarısız olursa negatif fatura Ali Koç'a yazılacak"

"Ali Koç ve ekibi istemeyerek tribün baskısı yüzünden Ersun Yanal'la anlaştılar. Ali Koç ve ekibi, mahalle baskısı yüzünden Ersun Yanal'ı getirdiler. Ersun Yanal'ın elinde sihirli bir değnek olduğunu bu düşünüyorsunuz. Ersun Yanal ile bu sezon geçirilecek sonrasında yeni sezonda yollar ayrılacak. Ersun Yanal hayatının en büyük hatasını yarın yapacak"

"Fenerbahçe'nin bu sezonki hedefi ligde kalmak olmalıdır. Fenerbahçe yüzde yüz ligde kalır diyemezsiniz. Fenerbahçe ligin son sırasındaki takımlara 3 gol yiyerek mağlup oldu. Fenerbahçe'nin ilk 5'e girmesi mi kolay, yoksa küme düşmesi mi? Bence küme düşmesi daha kolay. Ligin yarısı bitti, Fenerbahçe 17. sırada. Ali Koç, "Devre arasında oyuncu alacağız' diyecek. Ali Koç, Josef ve Giuliano'yu neden sattınız? Devre arasında hangi oyuncuları alacaksınız? Siz "Avrupa'nın en iyi 5 kulübü olacağız" dediniz. Ersun Yanal hayatının en büyük hatasını yarın saat 14.00'te yapacaksın... 1.5 yıl sonra 'Ahmet Hoca sen haklıymışsın' diyeceksin... Ben, Ersun Yanal'ın abisi olsam "Sakın gitme" derdim! Ben, 25 milyon Fenerbahçeli'ye üzülüyorum. Fenerbahçe taraftarına üzülüyorum. Ali Koç'un 5-6 ayda Fenerbahçe'ye verdiği zararı 15 yılda verilebilirdi"

"Sneijder Galatasaray'a belki gelebilir fakat Melo, Türkiye'den içeri giremez. Yeşilköy'e inemez, Edirne'den içeri giremez. Melo'nu durumu kriminal... "

Senin için hazırladığımız haberler