Ahmet Çakar'dan Aykut Kocaman'a zirzop yanıtı: Sen vampir misin?

23.04.2018 - 19:53 | Son Güncellenme: 23.04.2018 - 19:53

Ahmet Çakar'dan Aykut Kocaman'a zirzop yanıtı: Sen vampir misin?

Eski hakem, günümüzün spor yorumcusu ve yazarı Ahmet Çakar, Fenerbahçe - Antalyaspor maçıyla ilgili flaş bir açıklama yaptı. Çakar, Fenerbahçe taraftarına tepki gösterdi.  Öte yandan Çakar, kendisine zirzop dediğini iddia ettikleri Aykut Kocaman'a sert sözlerle yüklendi.

"Şenol Güneş'e küfretmeleri terbiyesizliktir"

Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe taraftarının 90 dakika boyunca Şenol Güneş ve Beşiktaş'a ağır küfürleri kabul edilemeyecek bir terbiyesizliktir" dedi.

Çakar, Derin Futbol programında ise şunları söyledi;

Önce sayın Cumhurbaşkanımıza, Spor Bakanımıza ve TFF Başkanına bir konuyu arz etmek istiyorum. Kafa yarıldı, yarılmadı… Eğer bu maçı, sebebi ne olursa olsun tekrar ettirirseniz, Türkiye’de bundan sonra hiçbir maçı tatil edemezsiniz.

"Bu maç tekrar edilirse, bundan sonra hiçbir maç tatil edilemez"

Bu maç tatil edildi. Bir şeyin tatil edilmesi için kan çıkması, dikiş atılması diye bir durum yok. Hakemin kanaatine göre tatil edildi. Hakem, ben bu saatten sonra maçı tatil ediyorum dedi. Bu maç tekrar edilirse, bundan sonra hiçbir maç tatil edilemez.

Ahmet Çakar'dan Aykut Kocaman'a yanıt

2018 dünyasında insanlar birbirlerini eleştirir. Aykut Kocaman nasıl demiş? Ben Kocaman’a çok ağır eleştiriler getirdim. Kendisine seyis dedim, futbol sekreteri dedim. Yıldız oyuncu komplekslisi dedim. Zirzop ne demek? Uygunsuz, yakışıksız, delice davranışaları olan, kafasına eseni yapan anlamına geliyor. Ben zirzop isem bundan gurur duyuyorum. Bizi izleyen herkes biliyor. Bu sıfatı aştım. Zaman zaman hatalar da yaptım. Fakat;kendimle gurur duyuyorum. Kocaman’a yalakalık yapan, yalak basın mensuplarından biri değilim. Bundan da gurur duyuyorum.

Çakar'dan Kocaman'a: Sen vampir misin?

Senin ne mal olduğunu anlatıyorum. Bir Osmanlı maçını kaybettin, telefonlarını kapattın. Belgrad Ormanı’na gidecektin. Alex’i komplekslerin yüzünden gönderdin. 2 gündür kan görmek istiyorsun. Vampir misin sen kardeşim? Sen vampir misin teknik direktör müsün? Ben kimseye küfür etmem. Sana etmedim. Sen yıldız futbolcu komplekslisi, zaman zaman mani depresif reaksiyonlar gösteren, Alex efsanesini silmiş atmış, bir teknik sekretersin.

"Kan aramak Aykut Kocaman'ın görevi değil"

Sana yıllardır, tuhaf bir adamsın dedim. Sen kimsin, ben kimim? Sen futbolcuydun ben hakemdim. Sahada görüştük, ondan sonra da görüşmedik. 2 gündür kan arıyorsun kardeşim. Aykut Kocaman adlı, seyis, sekreter… Kan arıyor, kan. Sen vampir misin? Kan aramak senin görevin değil. Her kafa travmalarında kan olmaz. Hatta doktorlar, kafa travmasında kan yoksa doktorlar daha çok korkar. Onun için de gözetim altında tutarlar. Beyin kanaması geçiren insanların bir kısmının başında yarık olmuyor.

"Maçın tatil edilmesi için kan aranması gerekmez"

Aykut Kocaman beni arasın. Ben anlatayım neyin ne olduğunu. Ben Kocaman’ın hayatına hiçbir zaman girmedim. Çakmak ve kan aramak senin görevin değil. Kafa travmalarında kan olması gerekmez. Hakemin maçı tatil etmesi için kan  araması da gerekmez.

"Güneş'in başına gelen, Kocaman'ın da başına gelebilir"

Fenerbahçe’nin en yetkili adamlarından biri, “Şenol Güneş rol yaptı” dedi. Şimdi biri çıkıp da Fenerbahçe otobüsüne 1-2 tane adam çıktı yalandan ateş etti desek… Kul hakkı yemiş olur muyuz? Kaçan şampiyonluğun altyapısını oluşturmak için böyle yaptılar desek. Böyle bir şerefsizlik yapılır mı? O nasıl bir yalan değilse bu da öyle. Sen ağabeyin yaşındaki bir adamı kolpacı diye adlandırıyorsun. Kocaman da gider bir Anadolu şehrine, yere düşer. Allah korusun… Şenol Güneş’e yaşatılan şeyler Kocaman’a da yaşatılabilir, onun da başına gelebilir.

"Türkiye’nin istihbarat güçleri, Cumhurbaşkanı’nın kanaatine rağmen burada organizasyon yok demesi, maçın tekrarının olma olasılığını ortadan kaldırdı. Beşiktaş’ın hükmen kazanması yönünde tescil edilecektir."

"Zirzoplar dediğine göre bir tanesi benim de diğeri kim? Uygunsuz davranıyor muyum tabiki… Yakışıksız konuşur muyum, zaman zaman… Delice davranışlarım da var. Kalemini, mikrofonunu satan saçı başı ayrı oynayan kişilere zirzop denmez. Tam da beni tarif etmişsin. Benim ne mal olduğumu Türkiye bilir. Senin ne mal olduğunu da Türkiye bilir. UEFA kayıtlarına baktığınız zaman şu yıllar arasında hakemlik yaptı denir. Basketbol maçında rakip takım başkanına tokat da atmadım. Sen bir futbol korkağısın. Osmanlı maçını alamadın, soluğu Çanakkale’de aldın. Alex’i bir gecede yedin. Konya’da Hleb’i yedin, şimdi de Valbuena’yı yiyorsun. Hocalığı bıraksan bana ne… "Ağabey dediğin Şenol Güneş’e sahtekar derken futbolu kirletmiyorsun da sana seyis deyince mi kirletiyoruz? İki gündür kan arıyorsun. Kan nerede, kan nerede… Bana zirzop demekle nezaket gösterdin. Beyaz TV’nin zirzop Ahmet’i olarak gurur duyuyorum ama senin Fenerbahçe’nin fiyaskosusun. Fenerbahçe’yi ilk ikiye sokamazsan o zaman sorun yaşayacaksın. Fenerbahçe’yi bu hale sen getirdin. Futbolu bırakacağım diyorsun, Milli Takım’da görev alabileceğini mi sanıyorsun? Şampiyon yapamazsan Fenerbahçe’de yer alabileceğini mi sanıyorsun?"

"TFF, bu maçı 57.dakikadan tekrar oynatmaya karar verirse spor anarşisinin bir numaralı sebebi olur. Bir hakem, seyircilerin fiili müdahalesinde tatil kararı almışsa kan var mı, yok mu bakılmaz. İşgüzar bir doktor, kanamış gibi Şenol Güneş’i kandırmışlar ve dikiş atmışlarsa sorun olabilir. Ancak bu görüntülerden sonra bu maçın tekrar edilmesi skandal olur."

Senin için hazırladığımız haberler