Ahmet Çakar'dan Ersun Yanal sözleri

30.09.2018 - 23:04 | Son Güncellenme: 01.10.2018 - 02:04

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Süper Lig'de oynanan Rizespor-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Kayserispor maçını değerlendirdi.

Ahmet Çakar'dan Ersun Yanal sözleri
 

Sözlerine Fenerbahçe'nin deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olduğu maçı değerlendirerek başlayan Ahmet Çakar, "Bu tablonun birinci sorumlusu Ali Koç'tur. Comolli ve Cocu'yu ben getirmedim. Comolli 6 yıl iş bulamadı. Comolli'ye bir soru soracağım. Bu sorunun cevabına göre durumu anlarız. Asla yönetim bıraksın demiyorum. Ali Koç'a naçizane tavisyem; Cocu ve Comolli'yi kov. Comolli'yle ilgili büyük soru işareti var. Frey adlı oyuncuya bonservis bedeli ne kadar verdiniz? 2.6 milyon euro. Oysaki 6 yıl önce menajerler bu oyuncuyu Malatyaspor'a 800 bin euro'ya önermişler. İkincisi; Cocu'yu neden getirdiniz? Üçüncü sorum ise hangi Hollandalı geldi de Türkiye'de başarılı oldu?


Ali Koç, hani siz kurum olmak için gelmiştiniz, hani siz kurum olarak yönetilecektiniz? Bugün Barcelona Başkanı bir deplasman mağlubiyetinin ardından tel örgüleri kaldırıp, 'Sizlere mahcubum' deyip timsahların önüne futbolcularını atar mı? Jailson, Reyes ve Slimani, Fenerbahçe formasının büyüklüğünü nasıl hissedecek?" dedi.

Ersun Yanal'ın basına yansıyan Şeyma Subaşı'nın(Acun Ilıcalı'nın eşi)  yeni açtığı kafede Acun Ilıcalı ile bir araya geldiği fotoğraf için Çakar, "Acun Ilıcalı ve değerli eşine hiçbir lafım yok. Ersun Yanal'ın yaptığı bu iş utanç verici. Sırf Fenerbahçe'nin şu gecesinde, böyle bir ortamda, bu fotoğraf şu anda servis edildi. Ben bu fotoğrafın ne zaman çekildiğini bilmem. 3-0 acı verici bir skor Cocu'nun da gideceği belli. Fenerbahçe'nin favori hocası bu görüntüyü bilerek ve isteyerek servis ettiriyor. Ben düşüncemi söylemek için buradayım. Ali Koç için problem yarın sabah 11.00'de başlayacak. Ersun Yanal teessüf ederim. Yine klasik 3. dünya arabesk ülkesi gibi PR çalışmasına başladınız. Bunu Ersun Yanal ve Fatih Hoca çok güzel yapıyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler