Ahmet Çakar'dan Fatih Terim hakkında ŞOK iddia

02.12.2017 - 20:05 | Son Güncellenme: 02.12.2017 - 20:05

 Ahmet Çakar'dan Fatih Terim hakkında ŞOK iddia

Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 3-0 yendiği maç ile ilgili çeşitli platformlardan değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmanın 16. dakikasında Bafetimbi Gomis ile Tolgay Arslan, hava topu mücadelesinde çarpışırken, eski hakem Ahmet Çakar pozisyonla ilgili görüşünü dile getirdi.

10 Numara Muhabbet uygulmasına konukan Çakar, "Gomis'in Tolgay'a yaptığı hareket asla bir çarpışma değil. Gomis kırmızı kart görmeliydi" ifadesini kullandı.

.

Oğuzhan'ın Galatasaray ceza sahası içinde yerde kaldığı pozisyonu da yorumlayan Ahmet Çakar, "Beşiktaş’ın çok net ve açık penaltısı verilmedi. Oğuzhan’a yapılan müdahale bariz penaltı!" dedi.

Ahmet Çakar, daha sonra kendisine ait Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'un Beşiktaş ilçesi dolmabahçe semtinde maalesef bir aslan “miyavvv” diye bağırıyor. Lütfen yardım edin.." ifadesini kullandı.

Ahmet Çakar'dan Fatih Terim iddiası

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beyaz Futbol programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Benim görüşüm Galatasaray'a Fatih Terim gelmeli. Dursun Özbek yönetimi istese de Fatih Terim gelmez. İki seçenek var. Tudor'la ya devam edilecek ya da başka bir isim gelecek. "

'Fatih Terim TFF ile mahkemelik'

"Terim'i getirdin, geride kalan 20 maçı oynadın. Hakemler Galatasaray aleyhine kararlar verdi. Terim'le şu anda TFF mahkemelik. Ortada 13 milyon TL'lik bir ücret konusu. Hakemler kasıtsız hata yapsa da ortalık yıkılır. Sevgili Hocam sen bu ücreti talep ediyorsun. Fatih Terim ben bu ücretin bir bölümünü istemiyorum dese de yine spikülasyon olacak. Dursun Özbek'i belki engelleyenler var."

Dursun Özbek, Terim'i getirirsen ve şampiyon olamazsa takım fatura sana az çıkar. Ya da Tudor'u gönderdin yabancı bir teknik adam geldi. Başarılı olamazsa o hoca fatura çok ağır olur.  Fatih Terim %99 gelir. Fatih Terim, 'Ben Galatasaray'ın neferiyim' demedi mi? Bu hata Tudor'un hatasıdır. Sahayı kontrol edemedi. Tudor laflarınla kendine zarar veriyorsun. Basın toplantısını Mert Çetin yönetiyor, ortamı yumuşatıyor. Tudor senin iyiliğin için konuşuyorum. Artık takımdan ayrıl.

15 Temmuz'un yıl dönümünde Fatih Terim bir Alaçatı baskınıyla gündeme geldi. Dursun Özbek ve yönetimi istese de Terim'in Galatasaray'a gelmesinin zor olduğu yönünde istihbarat aldım. Ne demek istediğimi anladınız mı?

Ahmet Çakar : 'Fatih Terim Galatasaray'a gelmek için ...'

Fatih Terim'in söylediği 'Bu haberler bana ve Galatasaray markasına zarar veriyor' bu ne demek. Terim bence gelmek için can atıyor. 14. hafta Galatasaray lider ve taraftarlar Florya'yı basıyorsa ve gazeteler seni yazıyorsa bu ne demek? Dursun Özbek'in, 'Fatih Hocam işler iyi gitmiyor. Tudor'la yolları ayıracağım. Var mısın?' demesi çok normal.  Her kulüp kötü giderken o takımın efsanesi hakkında haberler yapılır.  Fatih Terim senin ne marka değerin var? 15 Temmuz gecesi sen her şeyi gösterdin.

Senin için hazırladığımız haberler