Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe taraftarlarını kızdıran paylaşım!

04.03.2018 - 21:33 | Son Güncellenme: 04.03.2018 - 21:33

Ahmet Çakar'dan Fenerbahçe taraftarlarını kızdıran paylaşım!

Eski hakem ve Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin 3-2 mağlup olduğu Akhisar mücadelesi sonrası çarpıcı yorumlar yaparken, Süper Lig'de geride kalan haftayı da değerlendirdi.

Sizler için öne çıkan başlıkları derledik.

Futbol yorumcusu , sosyal medya hesabından Fenerbahçe'nin Akhisarspor'a 3-2 yenildiği karşılaşmanın ardından çok konuşulan bir paylaşım yaptı.

Ünlü çizgi film Sylvester ve Tweety'den bir fotoğrafın altına "Mini mini bir kuştu, çok hoştu, Ramiz Köfte kıyma yaptı!" mesajını yazan Çakar'ın tweeti en çok etkileşim alanlar arasına girdi.

.

Abdulkerim Durmaz, attığı tweetle ironi yapıyormuş gibi gözüküp Aykut Kocaman ve yönetimi savunmuş benim tespitim budur.

Attığım tweette Minik Kuş derken Fenerbahçe'yi, Köfte derken de Akhisarı kastediyorum. 

Aykut Kocaman, sen şaşırmışsın ve saçma sapan şeyler konuşuyorsun. Bu da sahaya ve oyuncularına yansıyor. Oynamayan bir oyuncunu Volkan Demirel'i taraftarların önüne atıp günah keçisi haline getirdin.

Koskoca Fenerbahçe teknik direktörü, taç hırsızlığından bahsediyorsun.  Sen artık 'Taç'sız Kral Aykut Kocaman'sın''

Son pozisyonda Babel'in penaltısını verse 3-2 mağlupsun, bu skorla 2-2 arasında büyük farklar var. 

 

Haftaya Yeni Malatya ile oynayacaksın, oradan Çanakkale'ye nasıl kaçacağını sana anlatayım.  Sen artık antrenörlük yapabilecek durumda değilsin. Volkan Demirel'i ateşe atmış durumdasın. 

Sindrella Kül Kedisi'ni bilir misiniz? Sindrella ayakkabısını kaybediyor, kapı kapı arıyor. Sen de çıkmış diyorsun ki taçım çalındı, konuşurken entelektüel havalar veriyorsun kendine ama Fenerbahçe'nin hocası böyle konuşmaz.

Taraftar istifaya çağırabilir ama küfür edemez, küfür edenlere Mahmut Uslu müdahale etmiş ama bugün hakemlik bir durum yok.

Fernandao ve Soldado'nun pozisyonları kesinlikle penaltı değil.

Türkiye'de çok tuhaf şeyler oluyor, Şenol Güneş'in alın şu adamları demesiyle Türk Polisi o çocukları almamalıydı. Şenol Güneş'e ''sattın bizi'' diyenleri neden karakola götürüyorlar? Bu çocuklar cahil insanlar ama söyledikleri şeyler gözaltına alınma sebebi olamaz. 

Bunlar Trabzonlu olamaz başka bir şeydir, bunlar Fenerbahçeli'dir demek başka bir şeydir. Ben Trabzon polisinden rica ediyorum, 3-5 tane genç çocuğun yaptıkları bir hakaret saldırı değildir.

Şenol Güneş'e ben büyük saygı duyuyorum ama 3-5 tane Trabzonsporlu gencin 'Sattın Trabzon'u' demesi yüzünden Türk futbolu zarar görüyor diyor ama diğer taraftan kendisi Fenerbahçeli futbolcularla kavga etsin Mehmet Özdilek'i hakeme itip ''git git konuş'' dediğinde bir şey olmuyor öyle mi?

Şenol Güneş'in bu Trabzonsporlu çocuklara tepkisini samimi bulmuyorum.

Quaresma, 3 veya 4 maç ceza almalı, 2 maçla bu iş kapatılamaz. Direkt kırmızıdan 2 maç, sonrasında yaptığı hareketlerden de 1 veya 2 maç ceza gelmeli.

Quaresma'nın Fenerbahçe maçında çıkardığı olaylarla ilgili geçmişten yani 10 sene önceden örnek veremezsiniz. Bu olaya emsal olmaz kesinlikle, 

Beşiktaş'ta Quaresma'nın yaptıklarını burada aklamaya çalışmayın, sizlere tekrar söylüyorum en az 4 maç ceza almalıdır.

Senin için hazırladığımız haberler