Ahmet Çakar'dan flaş derbi iddiası!

26.04.2018 - 21:09 | Son Güncellenme: 26.04.2018 - 21:09

Ahmet Çakar'dan flaş derbi iddiası!
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde tatil edilen ve kaldığı yerden oynanması kararı alınan Fenerbahçe maçına çıkmayacağını açıkladı.
 
Ahmet Çakar ise bu kararın ardından flaş bir paylaşımda bulundu.

Çakar yaptığı paylaşımda, "Merak etmeyin Beşiktaş 3 Mayıs günü son 33 dakikayı oynamak üzere sahada olacaktır. Sahaya çıkmama kararının ülkeye, futbola ve Beşiktaş'a hiçbir faydası yoktur." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın maça çıkmama kararı aldıktan sonra eski oyuncusu Nihat Kahveci sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

"Beşiktaş her zaman maçı sahada kazanır..."

Nihat Kahveci: "Büyük Başkan Süleyman Seba"

"İyi ki vardın .. İyi ki seni tanıdık .Büyük Başkan Süleyman Seba"

Güntekin Onay'ın paylaşımı şu şekilde:

"Beşiktaş iradesinin kararı bu. Beşiktaş’ın sahibi Divan Kurulu, Genel kurul üyeleri ve taraftardır. %99’u tavrını maça çıkmamaktan yana koyduysa saygı duymak gerekir."

Barış Ertül'ün paylaşımı şu şekilde:

Deniz Çoban'ın yorumu şu şekilde:

"Böyle bir şey bekleniyordu. ZTK statüsü çok açık. Beşiktaş'ın maddi bir zararı olacak. Talimat bunu söylüyor. Bu maçı Beşiktaş'ın 3-0 hükmen kazanması gerekirdi. TFF'nin kararı talimata aykırıydı."

Dilara Gönder'in paylaşımı şu şekilde:

"Beşiktaş kaçtı" diyenlere çok içimden geldi de..Bir susun gözünüzü seveyim,mahalle maçı kafasından da bir çıkın.Şurada tepki konuyor ne kaçması? Üyeleriyle,taraftarıyla karar verilmiş,size de ne düşer?... Aferin."

Ahmet Çakar'dan yeni tweet!

"Sayın Fikret Orman ve BJK yönetimine sesleniyorum. Kararı yanlış bulabilirsiniz, ki bana göre de kesinlikle yanlış. Hukuk devletinde kurumların verdiği kararları beğenmesek de uymak zorundayız. EFENDİ BEŞİKTAŞ'A yakışan nizama ve hukukun üstünlüğüne saygı duyup , maça çıkmaktır.."

Senin için hazırladığımız haberler