Ahmet Çakar'dan flaş sözler! Fatih Terim...

20.11.2017 - 10:28 | Son Güncellenme: 20.11.2017 - 10:28

Ahmet Çakar'dan flaş sözler! Fatih Terim...
Süper Lig'de üç büyükler maçlarını tamamlarken ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın hedefinde bu hafta Galatasaray ve teknik direktörü Igor Tudor vardı... Tecrübeli futbol adamı yine çarpıcı yorumlar yaparken, şunları söyledi...
- Başakşehir'i Türkiye'de rahat rahat yenebilecek bir takım yok. Galatasaray bence sezonun ilk yarısını lider bitiremeyecek. Koskoca Bayern Münih gibi kurumsal bir kulüp 5 oyuncusu istemedi diye Ancelotti'yi kovuyorsa, Galatasaray'da Tudor'u gönderebilir.
- Dursun Özbek'i, çok karizmatik buluyorum ve uyarıyorum Galatasaray iyi oynayan takımlara pozisyon bile bulamıyor. Fatih Terim'e kırgınım ama her şeye rağmen bu takımı ayağa kaldıracak isim kendisidir.
- Galatasaray, Tudor'a 400 bin euro verip göndermeli, onun yerine aç kurt gibi bekleyen Fatih Terim'i getirebilirsin. Abdullah Avcı, şu an Türkiye'de her pozisyon için en büyük aday.

- Bu yüzden Abdullah Avcı, Milli Takım'a da Galatasaray'a da gelebilir ve çok rahatlıkla çalıştırabilir. Aykut Kocaman, senin hakkında çok şey duyuyorum, sen kindar bir adammışsın. Bir oyuncuya taktın mı ne olursa olsun unutmuyor muşsun. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler