Ahmet Çakar'dan flaş sözler: 'Galatasaray yönetimi sınıfta kaldı'

15.04.2019 - 18:22 | Son Güncellenme: 15.04.2019 - 21:22

Ahmet Çakar'dan flaş sözler: 'Galatasaray yönetimi sınıfta kaldı'

Ahmet Çakar, Süper Lig'in 28. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Fenerbahçe Galatasaray derbisinden sonra konuştu. Maçın hakemi Ali Palabıyık ve VAR sistemiyle ilgili konuşan Çakar, Başakşehir ve Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını da değerlendirdi.

15 Nisan gecesinde Derin Futbol programında konuşan Çakar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

'Galatasaray yönetimi sınıfta kaldı'

Galatasaray yönetimi bu açıklama ile ağır sınfta kaldı. Duyduklarını anlamıyorlar! Kötü niyet yoksa sıkıntı yazıda. Semih Özsoy'un açıklamasının içerisinde 'Bu kumpası Galatasaray yaptı' diye bir ifade var mı? Yapmayın bunları! Bir insanı eleştirirken haklı olun! 

Tahrik insanı kavgada tekme tokat şiddete götürür. (Fenerbahçe ve Galatasaray'ın açıklamasıyla ilgili) Sayın Semih Özsoy bir yerde açık verdi. Bir yerde gözleri o işi bildiğini belli etti. Semih Özsoy, 'Yenemeyecekler, yenemezler de' derken gözlerine bakın Semih Özsoy gerçeği biliyor. Bunu ben şimdi değil ilerleyen günlerde açıklayacağım. FIFA talimatlarına göre VAR konuşmaları kamuoyuna açıklanamaz. 

VAR konuşması sırasında telsizde kesinti oldu!

Bu VAR konuşması doğru. Orada Ali Palabıyık, 'Gol temiz' dedikten sonra Bülent Yıldırım'ın konuşması var. MHK bunu açıklasın. Fenerbahçe Stadyumu'nda VAR konuşması sırasında telsizde kesinti oldu,aynı şey Başakşehir maçında da oldu. Bu sene Fenerbahçe maçında iki önemli olay oldu. Birincisi; Başakşehir maçı kırılma anıydı VAR bozuldu, çok net ofsayt olmayan pozisyonda yan hakem bayrak kaldırdı ve gol iptal oldu. Dün bağıra bağıra olan bir gol fakat VAR'da konuşma kesiliyor. O gol olsa; Fenerbahçe'nin 21 yıllık üstünlüğü sona ermişti, Ersun Yanal dönemi bitmişti, Galatasaray şampiyonluk potasında daha iddialı olacaktı. Bir gizli güç faliyet gösterdi. 

Yusuf Fahir Karaer'in mezarı 2000'li yıllarda Fenerbahçe Stadyumu'na taşınmıştır. Fenerbahçe, Galatasaray maçlarında manevi koruma altındadır. Bunun sebebi de Yusuf Fahir Baba'dır. Yusuf Fahir Baba çok iyi bir Fenerbahçelidir. Büyüye inanmam fakat mistik güçlere inanırım.

Senin için hazırladığımız haberler