Ahmet Çakar'dan gündemi sarsacak derbi yorumu!

29.04.2018 - 16:27 | Son Güncellenme: 29.04.2018 - 16:27

Ahmet Çakar'dan gündemi sarsacak derbi yorumu!

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Kasımpaşa- Fenerbahçe ve Galatasaray - Beşiktaş derbisi hakkında konuştu. 

Ahmet Çakar, Beyaz TV'de gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

'Galatasaray, %75 oranında şampiyon olur'

Sözlerine Galatasaray-Beşiktaş derbisini yorumlayarak başlayan Ahmet Çakar, "Galatasaray %75 oranında şampiyon olur. İki deplasman maçı olduğu için %25'lik olası bir durum var. Geçen hafta 'Galatasaray hakemle kazandı' demiştim. Bugün Fırat Aydınus kardeşim, hepimiz derbiler yönettik. Bir derbi maçı ancak bu kadar iyi yönetilebilir. Hataları oldu mu? Oldu. Ben Fırat'ı çok beğendim" dedi. 

'Belhanda'nın pozisyonu kırmızı kart değil'

Belhanda'nın pozisyonuyla ilgili de yorum yapan Çakır, "Belhanda'nın hareketi asla kırmızı kart değil, sarı kart. Asla ve asla kırmızı kart değil. Mezardaki tüm ölü ve yaşayan hakemleri bulun, bu pozisyon asla kırmızı kart değil" ifadelerini kullandı.  

'Galatasaray şampiyon olursa baş mimarı Kebapçı Selahattin'dir'

Galatasaray şampiyon olacaksa en büyük payın Selahattin Aydoğdu olduğunu belirten Ahmet Çakar, "Galatasaray şampiyon olursa baş mimarı Kebapçı Selahattin'dir" diye konuştu. 

'Şenol Güneş ve Beşiktaş'a haksızlık yapıldı'

Şenol Güneş'e de ayrı bir parantez açan Çakar, "Ben Şenol Güneş ve Beşiktaş'a haksızlık ve ciddi saygısızlık yapıldığını düşünüyorum. TFF'nin kararı yanlış. 'Bu maçın kararı hükmen mağlubiyet olmazsa Türk futbolunda kaos çıkar' dedim. Bu yüzden Anadolu Adalet Sarayı'nda ifade verceğim. Fenerbahçe Kulübü beni şikayet etmiş. 

'TFF verdiği kararla Şenol Güneş'e tiyatro yaptığını belirtti'

Fenerbahçeli yöneticiler ve Aykut Kocaman, Şenol Güneş'e saygısızlık yapmıştır. TFF verdiği kararla Şenol Güneş'e tiyatro yaptığını belirtmiştir.  Bize düşen kurallara uymaktır. Bundan sonra Beşiktaş'ın sahaya çıkmamasına katılmıyorum. Kuralları eleştirebiliriz ama uymak zorundayız" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler