Ahmet Çalık buz pateni pisti açıldı

Feride Kara
04.03.2022 - 18:21 | Son Güncellenme: 05.03.2022 - 03:00

Ahmet Çalık, Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Keçiören Belediyesi tarafından yapılan buz pistine futbolcunun adı verildi

Ahmet Çalık buz pateni pisti açıldı

Trafik kazasında yaşamını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık’ın isminin verildiği Ovacık Mahallesi’ndeki buz pateni pistinin açılışına Çalık’ın ailesi, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Gençlerbirliği Kulübü yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Ahmet Çalık spor tesisi açıldı

Açılışta konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok “Bugün şehrimizde eksik olan bir hizmeti inşallah birazdan tamamlayacağız. Birçok eserler, birçok hizmetler yaptık. Sadece buz pateni pistimiz değil burada yürüyüş yolumuz var, kaykay alanımız var, park alanımız var. Tenis kortumuzdan oluşan bir spor kompleksi ayrıca.

İlgini Çekebilir
Vincenzo Montella'dan Fatih Terim'e büyük övgü
Habere Git

Tesis ücretsiz kullanılacak

Hemen karşı tarafta 97 bin metrekarelik yeni yaptığımız bir park ve spor alanı Nursultan Nazarbayev ismini verdiğimiz orada da yine halı sahalarımız var, tenis kortlarımız var, voleybol, basketbol sahamız var, 2,5 kilometrelik yürüyüş ve koşu yolumuz var, tabi 12 bin tane de dikilen çeşitli bitkiler Bunların tamamı ücretsiz” diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler