Ahmet Çalık Son Yolculuğuna Uğurlandı

İsa Kethüda
11.01.2022 - 16:59 | Son Güncellenme: 11.01.2022 - 20:38

Trafik kazasında hayatını kaybeden Konyaspor'un milli futbolcu Ahmet Çalık, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. . . İşte haber ile ilgili detaylar.

Ahmet Çalık Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çalık için Elmadağ Sungur Camisi'nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı.

Cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum da katıldı.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör İlhan Palut, Çalık'ın takım arkadaşları, birlikte futbol oynadığı eski takım arkadaşları, çalıştığı teknik adamlar, Gençlerbirliği ve Hacettepe takımları ile spor camiasından çok sayıda isim de cenaze programında yer aldı.

Sevenleri gözyaşlarını tutamadı

Genç yaşta hayatını kaybeden futbolcunun ailesi ve sevenleri gözyaşlarını tutamadı. Türk bayrağı ve Ahmet Çalık'ın oynadığı takımların forma ve atkıları, tabuta bırakıldı.

Çalık'ın cenazesi daha sonra Elmadağ Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

Ne olmuştu?

Ankara-Niğde otoyolunda seyir halinde olan Ahmet Çalık'ın kullandığı otomobil, sabah saatlerinde Gölbaşı Hacılar mevkisinde devrilmişti. Futbol kariyerini İttifak Holding Konyaspor'da sürdüren milli futbolcu, 27 yaşında hayatını kaybetmişti.

İlgini Çekebilir
Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti
Habere Git

Düğün hazılıkları yapıyordu

Ankara'da geçirdiği kazada yaşamını yitiren genç futbolcu Ahmet Çalık'ın, bugün takımın izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı evlilik nedeniyle Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği ortaya çıktı. Şubat ayı için nikah tarihi almayı planlayan Çalış ve nişanlısı, yaz ayında da düğün düşünüyordu.

İlgini Çekebilir
İrfan Can Kahveci'den eski takım arkadaşı Ahmet Çalık'a duygusal mesaj!
Habere Git

İşte Ahmet Çalık'ın cenazesinden görüntüler

Senin için hazırladığımız haberler