Ahmet Çalık, transfer teklifini reddetti!

19.05.2020 - 11:10 | Son Güncellenme: 19.05.2020 - 11:14

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Ahmet Çalık'a Süper Lig'den talip çıktı. Futbolcunun bu transfer teklifini reddettiği gündemde. Ahmet Çalık transferinde son durum...

Ahmet Çalık, transfer teklifini reddetti!

Galatasaray'da gelecek sezon için yapılanma devam ederken, kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Ahmet Çalık ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Ahmet Çalık, kendisine Süper Lig'den gelen bir teklifi reddetti. Ahmet Çalık, hangi Süper Lig takımını reddetti? Detaylar haberde...

Denizlispor'un transfer gündemine geldi

Yeni sezonda kadrosunu kaliteli bir stoperle kuvvetlendirmeyi amaçlayan Denizlispor, Ahmet Çalık'ı gözüne kestirmişti.

Denizlispor, futbolcu ile temas kurdu

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan ve rotasyon oyuncusu olan 26 yaşındaki futbolcu ile temas kuruldu.

Ahmet Çalık, Denizlispor'u geri çevirdi

Ancak; sarı-kırmızılı savunmacının, Horozlar'ın ilgisini geri çevirdiği kaydedildi. Ahmet'in, Galatasaray'dan ayrılmak istemediği biliniyor.

Ahmet Çalık bu sezon kaç maçta oynadı?

Ahmet Çalık bu sezon Galatasaray'da 11 maçta 742 dakika süre aldı. Ahmet Çalık hatırlanacağı gibi Gençlerbirliği'nden transfer edilmişti. 

Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

Galatasaray, Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu için başkent ekibine 2,5 milyon Euro bonservis ödemişti. Oyuncu ile 2016-17 sezonundan başlamak üzere de 4,5 yıllık sözleşme yapılmıştı.

Yıllık kaç para kazanıyor?

Ahmet Çalık'a 2016-17 sezonu için 450 bin Euro sabit transfer ücreti ödendi. Sonraki 4 sezon için ise 900 bin Euro sabit transfer ücreti ödeneceği ifade edilmişti. Futbolcunun mukavelesi, 2020-21 sezonunda sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler