Ahmet Çalık'ın 9 yıl önce attığı tweet yürekleri burktu!

11.01.2022 - 14:20 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 01:46

Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve Türkiye'yi yasa boğan Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık'ın 9 yıl önce attığı bir tweet yürekleri burktu.

Ahmet Çalık'ın 9 yıl önce attığı tweet yürekleri burktu!

27 yaşındaki futbolcu otomobiliyle nikah işlemleri için Ankara'ya giderken Ankara - Niğde yolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Başarılı futbolcunun yıllar önce attığı bir tweet ise Ahmet Çalık'ın sevenlerini daha da hüzünlendirdi.

"Ömür için hayaller kurarken..."

Ahmet Çalık'ın 2013 yılında bir Cuma günü attığı tweet gündeme geldi. Ahmet Çalık 6 Ağustos 2013'te attığı tweette 'Ömür için hayaller kurarken, ölüm için ne yapmaktayız? Hayırlı Cumalar' notunu paylaşmıştı.

İlgini Çekebilir
Türk futbolu yasta! "Ah be canım kardeşim"
Habere Git

Cenazesi bugün Ankara'da toprağa verilecek

Çalık'ın futbola başladığı Gençlerbirliği Kulübünden yapılan açıklamada, "Ahmet Çalık'ın cenazesi, Elmadağ Sungur Camisinde ikindi namazına müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Elmadağ Mezarlığı'na defnedilecek." denildi.

"Nikah işlemleri için Ankara'ya geliyordu"

Ahmet Çalık'ın cenazesinin getirildiği Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde AA muhabirine açıklamalarda bulunan Onur Eryıldırım, Çalık'ın çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek, "Etlik'te aynı mahallede beraber büyüdük. Aynı zamanda kuaförlüğünü de uzun süre yaptım. Annesi, babası Etlik'te oturuyordu. Nikah işlemleri için Konya'dan Ankara'ya geliyordu. Yakın zamanda nikahı vardı." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler