Son dakika: Ahmet Çalık'ın cenaze töreni ne zaman, nereden kalkıyor?

Orhan Gülek
11.01.2022 - 12:59 | Son Güncellenme: 11.01.2022 - 13:12

Son dakika: Ankara-Niğde yolunda geçirdiği trafik kazasında vefat eden Konyaspor'un oyuncusu Ahmet Çalık'ın cenaze töreni ve defin saati belli oldu. İşte detaylar

Son dakika: Ahmet Çalık'ın cenaze töreni ne zaman, nereden kalkıyor?

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekibi Konyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki milli futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti. 

Kaza, saat 09.00 sıralarında, Gölbaşı ilçesi Hacılar Mahallesi’nde meydana geldi. Konyaspor’da forma giyen futbolcu Ahmet Çalık’ın kullandığı 06 CLK 94 plakalı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ekibi ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. 

Ahmet Çalık'ın cenaze töreni nerede?

Yaşanan üzücü olay sonrası pek çok kişi Ahmet Çalık’ın son yolculuğuna uğurlarken yalnız bırakmak istemiyor bu sebeple cenaze töreninin nerede olduğu araştırılıyor. Peki, Ahmet Çalık'ın cenaze töreni nerede?

Konuyla ilgili Konyaspor, Ahmet Çalık’ın cenaze töreniyle ilgili açıklamalarda bulundu.

 

İlgini Çekebilir
Türk futbolu yasta! "Ah be canım kardeşim"
Habere Git

Konyaspor'dan açıklama

"Futbolcumuz Ahmet Çalık’ın cenazesi, Elmadağ Sungur Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Elmadağ Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedilecektir."

Üzücü detay: Ahmet Çalık, nikah tarihi almaya gitmiş!

Öte yandan DHA'nın haberine göre,  Ankara'da geçirdiği kazada yaşamını yitiren genç futbolcu Ahmet Çalık'ın, bugün takımın izin günü olduğu için şubat ayında yapmayı planladığı düğün nedeniyle Ankara'ya nikah tarihi almaya gittiği öğrenildi.

Ahmet Çalık'ın kariyeri 


Futbola 2004 yılında Gençlerbirliği altyapısında başlayan ve 2016-17 sezonu ara transfer döneminde Galatasaray'a transfer olan Ahmet Çalık, Ekim 2020'de Galatasaray ile olan sözleşmesini kulübe 1,1 milyon ₺ ödeyerek feshetti. 4 Ekim 2020'de Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Takımıyla bu sezon 18 maça çıkan Çalık, savunmada yaptığı hamlelerle alkış almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler