Ahmet İlhan: 'Fatura bize kesildi'

08.06.2017 - 14:25 | Son Güncellenme: 08.06.2017 - 14:25

AJANSSPOR ÖZEL- Gençlerbirliği'nin yeni transferi Ahmet İlhan Özek, Radyospor’da Salim Manav'a konuştu.

Radyospor'da Salim Manav’ın sorduğu soruları yanıtlayan ve Gençlerbirliği’ne transferini değerlendiren Özek’in röportajından satır başları şu şekilde:

 ‘Büyük bir camiaya geldim’

"Gençlerbirliği gibi büyük bir camia ile anlaştığım için çok mutluyum. İnşallah iki takım için de hayırlısı olur. Benim onlara onların bana ihtiyacı vardı. Güzel bir anlaşma oldu. İnşallah Gençlerbirliği kulübüne faydalı olurum"

‘İşler kötü gidince fatura bize kesildi’

"Rizespor’da kadro dışı kaldım. İşler kötü gidince futbolculara bir fatura kesilir. Bu da genelde tecrübeli oyunculara olur. Rizespor'da da fatura bize kesildi. Takımın silkelenmesi adına bu karar alındı. Profesyonellikte böyle şeyler var saygı duymak lazım. Arayan soran takımlar oluyordu. Ümit Hoca sağ olsun beni bu süreçte yalnız bırakmadı. Önceki yıllarda da Manisaspor’da çalışmıştık. Benimle çalışmak istediğini biliyordum, ben de onunla çalışmak istiyordum. Nasip oldu, güzel bir hayıra açıldı"

'Gençlerbirliği’nde sıçrama yapacağım'

"Gençlerbirliği benim için yeni bir başlangıç olacak. Çok güzel bir kulübe ve şehre geldim. Başkan ve hocamıza tekrardan teşekkür ediyorum. Ben de bu camiada elimden gelenin fazlasını yapacağım .Rize’deki düşüşüme karşın burada sıçrama yapacağım"

'İnşallah yapılan hatalardan ders çıkarırlar' 

"Rize ekmeğini yediğim bir kulüp. Son karşılaşmayı takip ettim, gönlüm arkadaşlarımdan yanaydı fakat olmadı. Rizespor daha iyi yerlerde olmayı hak ediyordu ancak elbette 3 takım düşecek, bunlardan biri Çaykur Rizespor oldu. Maçtan sonra yöneticilere ve hocamıza üzüntümü dile getirdim. İnşallah yapılan hatalardan ders çıkarırlar ve tekrardan Süper Lig’e dönerler"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

 

Senin için hazırladığımız haberler