Ahmet İlhan: 'Hedefimiz şampiyonluk'

19.09.2018 - 19:38 | Son Güncellenme: 19.09.2018 - 16:38

Gençlerbirliği'nin tecrübeli oyuncusu Ahmet İlhan Özek, Kırmızı Siyahlı takım hakkında açıklamalarda bulundu.

Ahmet İlhan Özek, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. İşte detaylar..

'Hedefimiz şampiyonluk'

Hedeflerinin bu sezon 1. Lig'de şampiyonluk olduğunu belirten Ahmet İlhan Özek, "Bu ligde kalıcı değiliz. Hedefimiz şampiyonluk. Takımımızı ona göre kurduk. Bu sezon, Süper Lige adımızı yazdırmak istiyoruz. Takım olarak ligin üstünde bir kadromuz var. Süper Lig'e direkt olarak yükselmek hedefimizdi Böyle bir seri bekliyorduk. Bunun böyle gitmesi imkansız arada puan kayıpları olacaktır. Seriyi sezon başında yakalamamız bizim için avantaj olacaktır" dedi.

'Nobre tam bir profesyonel'

Takım arkadaşı Mert Nobre hakkında konuşan Ahmet İlhan, "Şu anda Nobre'nin yaşı 37 ama 20 yaşındaki futbolcu gibi çalışıyor. Nobre tam bir profesyonel. Nobre bilgi birikimini bizlerle paylaşıyor. Nobre örnek almamız gereken bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

'Seyircimizin huzurunda maçlarımızı oynamak istiyoruz'

Stadyum konusu hakkında tecrübeli golcü, "Futbolcular ve teknik heyet olarak bu hafta Eskişehir Stadyumu'nu tercih ettik. Osmanlıspor Stadyumu için düzeldi diyorlar... Biz de seyircilerimizin huzurunda maçlarımızı oynamak istiyoruz. İnşallah en kısa zamanda stadyum sorunu çözülür ve yeni stadyumda maçlarımızı oynarız. Üst sıralarda kopmaların ne zaman olacağını söylemek için erken 3 takımın lisans problemi var. O takımlarda kopmalar olabilir. Ümraniyespor ve Giresunspor iyi takım. En büyük hedefimiz ilk 2 içerisinde Süper Lig'e yükselmek" açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler