Ahmet Kandemir'den devlere gözdağı

01.12.2015 - 19:01 | Son Güncellenme: 01.12.2015 - 19:01

Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un başantrenörü Ahmet Kandemir, hedeflerinin yukarıdaki takımlardan ekstra galibiyetler almak olduğunu belirtti.

Kandemir,  yaptığı açıklamada, sezon öncesi ilk devrede 15 maçın 7 ya da 8'inden galibiyetle ayrılmayı planladıklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Trabzonspor Medical Park karşılaşmalarını kaybetmelerinin planlarının sapmasına neden olduğunu vurgulayan Kandemir, "İlk yarıyı 7-8 galibiyetle tamamlamayı planlamıştık. Bu iki maçı kaybetmek hesabımızda yoktu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Trabzon Medical Park maçlarını kaybetmememiz gerekiyordu. Bu mağlubiyetler bizim planlarımızın sapmasına yol açtı. Şimdi hedefimiz yukarıdaki takımlardan ekstra galibiyetler almak ve ilk yarıyı 6-7 galibiyetle tamamlamak" diye konuştu. 

Kandemir, hafta sonu deplasmanda Galatasaray Odeabank ile karşılaşacaklarını da anımsatarak, maçın hazırlıklarına başladıklarını ifade etti.

Galatasaray Odeabank maçından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerine belirten Kandemir, "Ligde çıkışa geçmek istiyoruz. O nedenle artık rakibimizin kim olduğunun bir önemi yok. Maç maç giderek ekstra galibiyetler elde etmemiz lazım. İçeride ya da dışarıda oynamamız önemli değil. Bu hafta sonu Galatasaray Odeabank ile oynayacağız. Bu maça iyi hazırlanarak salondan galip ayrılmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kandemir, yerli oyunculardan Buğrahan Tuncer ve Yunus Çankaya ile yolları ayırdıklarını, bu isimlerin yerlerine ise takviye yapılması konusunda da aceleci olmayacaklarını sözlerine ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler