Beşiktaş Başkanı Çebi'den Transfer Açıklaması: Atiba, Weghorst, Sörloth..

20.06.2022 - 11:36 | Son Güncellenme: 20.06.2022 - 15:03

Beşiktaş ile elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketi Papara arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Siyah-beyazlı takımda başkan Ahmet Nur Çebi açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Çebi'den Transfer Açıklaması: Atiba, Weghorst, Sörloth..

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketi Papara ile sponsorluk anlaşması imzalandı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi transfer gündemi ile alakalı flaş açıklamalarda bulundu. Rıdvan Yılmaz ve Ersin Destanoğlu'na transfer teklifi geldi mi? Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş transfer listesinde mi? Atiba ile yola devam edilecek mi? İşte tüm detaylar...

"Hepsinin istifa etmesi gerektiğini söyleyenlerdenim"

Sponsorluk anlaşmasında gündeme dair açıklamalarda bulunan Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, "TFF yönetimi görevine başladı. TFF'nin çok sıkıntılı bir süreçten geçmesi ve seçime gitmesi gerekli oldu. Yeni TFF başkanı ve yönetim kurulu hayırlı olsun. Biz yeni seçilen TFF başkanına ve yönetim kuruluna destek olacağımızı belirtmek istiyorum. Kaostan kazanan çıkmıyor. Ben ilk andan beri kurulların hepsinin istifa etmesi gerektiğini söyleyenlerdenim, umuyorum kurullar istifalarını verirler ve yeni kişiler göreve gelirler.

"Atiba ile 1 yıl daha devam edeceğiz"

Aynı değişim dileklerimi hakemler için de diliyorum. Umuyorum; tecrübeli hakemler genç hakemlerimize yol açarlar. Atiba bizim sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir isim. TFF'nin almış olduğu yabancı kuralı ve limit artışı kararı Atiba ile devam etmek istememizi güçlendirmişti. Ekonomik şartlar da uyarsa Atiba ile 1 yıl daha devam edeceğiz.

"Saiss ve Gedson gibi çok iyi transferlerimiz oldu"

Saiss ve Gedson gibi çok iyi transferlerimiz oldu. Birkaç tane daha transfer yapacağız. En önemlisi de forvet transferi. Weghorst ile ekonomik olarak el sıkıştık. Ailesiyle ilgili konu kaldı. Biz başka oyunculara da bakıyoruz. Sörloth da alternatiflerden biri.

"Muleka beğendiğimiz bir oyuncu"

Muleka ve Muleka gibiler gündemimizde var. Muleka beğendiğimiz bir oyuncu. Scout ekibimizin ve Ceyhun Kazancı'nın listesinde birçok oyuncu var. Ersin'e de talipler var. Rıdvan Yılmaz transferinde son detaylar kaldı. Muhalefetimiz Rıdvan konusunda eleştiriyorlar.

"Rıdvan için 4 milyon Euro kesin aldık"

Rıdvan için 4 milyon Euro kesin aldık. 2,5 milyon Euro da kontratta var, %90 alacağız. Daha yukarısını da alabiliriz. %20 pay da alacağımız için, elde edeceğimiz gelirin 6-6.5'tan daha fazla olacağını düşünüyorum.

"Beşiktaş'ın TMSF'ye gitme şansı yüzde sıfır"

Beşiktaş'ın TMSF'ye gitme şansı yüzde sıfır. Ethem Bey orada başka bir şey demek istedi. Kötü bir şey demek istemedi diye umuyorum. 'Beşiktaş'ı ortada bırakmayız' demek istediğini düşünmek istiyorum. Biz Beşiktaş camiası olarak adalet ve vicdanın olduğu her yerde varız. Bu durum; formada çok yıldız ve maddi beklenti içinse gerek yok! Adaletin ve vicdanın olduğu yerde her zaman oluruz (Fenerbahçe'nin 1959 öncesi şampiyonluk talebi).

Çebi'den Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş açıklaması

Transfer imza olmadan açıklanmamalı. Kulüplerin menfaati için bu çok önemli. Beşiktaş taraftarına buradan seslenmek istiyorum; isimler ortada dolaşınca transfer süreci zora giriyor. Larin'le görüşmüyoruz. Abdülkerim Bardakcı listemizde, Kazımcan Karataş da gündemimizde. 

İlgini Çekebilir
Yeni golcü Ada'dan! Temasa geçildi
Habere Git

"Listemizde 25 kişi var isterseniz dağıtayım"

Listemizde 25 kişi var isterseniz dağıtayım. Çocuklar bizleri anlayın. Transfer KAP'a açıklanınca muhteşem oluyor. Erken konuşunca menajerlerin deposuna benzin dolduruyoruz" dedi.

İlgini Çekebilir
Arda Turan'ın yeni görevi belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler