Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Mazbatasını Aldı

01.06.2022 - 15:52 | Son Güncellenme: 01.06.2022 - 16:11

Beşiktaş haberleri... Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile yeni Yönetim Kurulu, Vodafone Park'ta düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. İşte detaylar.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Mazbatasını Aldı

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş'ta yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Nur Çebi ile yeni Yönetim Kurulu, Vodafone Park'ta düzenlenen törenle mazbatalarını alıyor.

Çebi ve ekibi mazbatasını aldı

Başkan Ahmet Nur Çebi'ye mazbatasını Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ve Uğur Poyraz verdi. Çebi ve ekibi 3 yıl daha görevlerini sürdürecek

"Tüm Beşiktaşlı değerleri rahmetle anıyorum"

Mazbatasını almasının ardından bir açıklama yapan Çebi, "Öncelikle böyle büyük bir çınarı kuran, yıllarca yöneten ve burada emekleri olan tüm Beşiktaşlı değerleri rahmetle anıyorum. kendilerine minnet duygularımı arz ediyorum. Yapılan Olağan Seçiml Genel Kurul'da seçimi son derece sağlıklı yöneten tüm çalışanlara ve bu organizasyonu herkesin saygı duyacağı şekilde yöneten divana teşekkür ediyorum. Bu kulüpte emeği geçen tüm sporcularımıza ve çalışanlarımıza huzurlarınızda saygılarımı arz ediyorum. 

"Buraya gelen arkadaşlarıma başarılar diliyorum"

Yeni yönetim kurulu üyelerini ve yönetim kurulu başkanı olarak beni seçen Beşiktaş'ın en üst kurulu olan Genel Kurul'a bize gösterdiği teveccühler için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle yeni seçilen disiplin kurulu, denetleme kurulu, sicil kurulu, şerefli ve birbiri ile yarışarak buraya gelen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Beşiktaş'ın menfaatlerini önde tutan kişiler olarak bizlerle beraber yol yürüyeceklerine şüphem yok.

"Bu benim 5. mazbata alışım"

Kurullardaki arkadaşlarımın hepsi pırıl pırıl ve çok yeni. Bizim yönetim kurulumuza baktığınızda da aynı tablo görülür. Biz de yeniyiz. En eski benim. Bu benim 5. mazbata alışım. 

Beşiktaş'ı yukarılara taşıyacağımıza, Beşiktaş'ın menfaatlerini sonuna kadar koruyacağımıza yönetim kurulu adına söz veriyorum. Allah Beşiktaş'a sonsuza kadar ayakta kalmayı nasip etsin" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler