Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Deprem Bölgesinde Hatay'a Gitti

Akın Ungan
16.02.2023 - 16:08 | Son Güncellenme: 16.02.2023 - 16:24

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, depremden etkilenen Hatay'da, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi Deprem Bölgesinde Hatay'a Gitti

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler toplam 10 ile etki etti. Çok sayıda can kaybının yaşandığı feci afette büyük yara alan illerden biri de Hatay oldu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Çebi, Soylu ve Koca ile bir arada

Ahmet Nur Çebi, Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile bir araya geldi.

Ziyarette, Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, Yönetim Kurulu Üyelerinden Ali Bayrak, Bilgihan Sürmen, Umut Şenol ve Fırat Fidan da yer aldı.

İlgini Çekebilir
Süper Lig takımları, Trabzon'un hatıra biletlerinden aldı: Hep birlikte daha güçlüyüz!
Habere Git

Yardımlar devam edecek

Ahmet Nur Çebi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya Beşiktaş Kulübü'nün yürüttüğü yardım faaliyetleriyle ilgili olarak bilgiler verdi. Siyah-Beyazlılar'ın başkanı, yardımların devam edeceğini vurguladı.

Ziyarette; asrın felaketi nedeniyle bir yıllık bir yardım çalışması yapılacağının altını çizen ve yardımların devam etmesi gerektiğini belirten İçişleri Bakanı Soylu, Beşiktaş'ın gerçekleştirdiği yardımlar nedeniyle Başkan Ahmet Nur Çebi’ye teşekkür etti.

"Çarşı'nın çocukları kadar diğer kulüplerin çocukları da kıymetli"

Daha sonra basın mensuplarına açıklama yapan Çebi, "Bizim burada bir Beşiktaş akademimiz var, altyapıdan sorumlu arkadaşlarımız. Onlar çadırları organize ettiler. Çarşı'nın çocukları kadar diğer kulüplerin çocukları, gençleri de bizim için kıymetli. Hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler