Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi Şenol Güneş için yönetimden onay istedi

17.03.2022 - 12:24 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 13:37

Yeni sezon için teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, Başkan Ahmet Nur Çebi hoca adayını yönetime sunarak, destek istedi. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi Şenol Güneş için yönetimden onay istedi

Yeni teknik direktör konusunda başlayan çalışmalar, Galatasaray derbisinde alınan yenilginin ardından Başkan Ahmet Nur Çebi'nin talimatıyla daha da hızlandı.

Yönetim derbi sonrası teknik direktör adayları için toplandı

Beşiktaş yönetiminde, derbi maçından sonra iki kez teknik direktör konusunda yerli ve yabancı adaylarla ilgili görüş alışverişi yapıldı. 

Başkan nabız yokladı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Yöneticilerin tek tek fikirlerini paylaştığı toplantıda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir kez daha Şenol Güneş'in adını zikrederek yöneticilerine düşüncelerini sordu.

Başkan'ın bu sorusu üzerine yöneticilerden bazıları Güneş ismine sıcak bakarken, bir kısmı ise yabancı hocada ısrarcı oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ın göğsü kabardı, ezeli rakiplerine fark attı!
Habere Git

"Şenol Güneş'i ilk sırada düşünmemizden doğal bir durum yok"

Başkan Çebi'nin bu gelişme üzerine yönetici arkadaşlarına, "Yeni sezonda yeni teknik adama ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Türkiye'ye bilen, takımı tanıyan ve tecrübeli bir isim olarak Şenol Güneş ismini listenin ilk sırasında düşünmemizden doğal bir durum yok. Sizlerin de onaylaması durumunda başarılı hocayla yeniden çalışabiliriz" fikrini sundu. 

Şenol Güneş, Beşiktaş'a sıcak bakıyor

Bu arada Şenol Güneş'in, Beşiktaş'tan gelecek bir teklife sıcak bakacağı ve yolların yeniden kesişeceği ifade edildi.

Başkan Ahmet Nur Çebi, mayıs ayını mı bekliyor?

Beşiktaş camiasında, mevcut yönetimin Şenol Güneş ile prensip anlaşmasına vardığı ancak resmi açıklamanın mayıs ayındaki seçim sonrasında yapılacağı iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Kongrede yine aday olacak olan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin seçimi kazanmasının ardından Şenol Güneş'i açıklayacağı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler