Ahmet Nur Çebi kimdir ve kaç yaşında? Ahmet Nur Çebi ne iş yapar?

31.07.2021 - 21:45 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 21:51

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi kimdir ve kaç yaşında? Beşiktaş yönetimi hakkında arayışlar sürüyor. Peki Ahmet Nur Çebi ne iş yapar, mesleği ne?

Ahmet Nur Çebi kimdir ve kaç yaşında? Ahmet Nur Çebi ne iş yapar?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi kimdir ve kaç yaşında? Çebi, siyah - beyazlıların 2019 yılında yapılan olağanüstü seçimli genel kurulunda oyların çoğunluğunu alarak başkanı seçildi. Çebi, siyah-beyazlıların 34. başkanı oldu. Peki Ahmet Nur Çebi ne iş yapar, mesleği ne? 

AHMET NUR ÇEBİ KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

1959 Trabzon doğumlu olan Ahmet Nur Çebi, 63 yaşındadır. Ahmet Nur Çebi , 1986 yılında Berna Çebi ile evlendi.Elgiz Nur (1988) , Mina nur (1993) , Yaşar Kaptan (1995) , adlarında 3 çocuğu vardır.

 

1978 TED Karabük Kolejinde liseyi bitirerek, 1983 Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesinden mezun oldu. Kurulmasında etkin olarak görev aldığı Çebi Derneğine ve Çebi Vakfına Başkanlık yapmıştır. Galata Spor ve Kartal Spor Kulüplerinde başkan ve başkan yardımcılığı görevlerini yürütmüş ve Karabük Spor 'a Yönetim danışmanlığı yapmıştır. Bu arada armatörülük ile ilgili büyük bir yatırımlar yaptı.

AHMET NUR ÇEBİ NE İŞ YAPAR?

Kaptan Demir Çelik , Çebi Denizcilik, Nur Gemicilik, Çebi Enerji ve Martaş Liman Tesisleri Yönetim Kurulu Başkan ve Kaptan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmektedir.

 

Türkiye Karabük Demir Çelik İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Haddeciler Derneği Başkanlığı yapmıştır. Halen Demir Çelik Üreticiler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olarak Demir çelik sektörüne hizmet vermektedir.

Senin için hazırladığımız haberler