Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi Seçim Çalışmalarına Başladı

17.03.2022 - 17:02 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 20:36

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Mayıs ayındaki seçim için çalışmalara başladı. Genel Kurul'da yapılacak seçim öncesi Çebi, Beşiktaş Dostlar Derneği ile bir araya geldi.

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi Seçim Çalışmalarına Başladı

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş'ta seçim hareketliliği başladı. Mayıs ayında yapılacak seçimli Genel Kurul'da tekrar aday olacak olan Başkan Ahmet Nur Çebi, seçim çalışmalarına start verdi.

Siyah Beyaz Derneği'ni ziyaret etti

Ahmet Nur Çebi, dün akşam camianın en önemli derneklerinden Beşiktaş Dostlar Derneği ile bir araya geldi. Çebi, dernek başkanı Bülent Deriş’in daveti üzerine, yönetici Hakan Daltaban ile birlikte yemek yedi.

Zor şartlar bekliyor

Beşiktaş Başkanı, zor şartların kendilerini beklediğini, şu an borçları kapamanın yolunu düşündüklerini ve camianın birleşmesi gerektiğini söyledi.

Gelecek sezon bütçe 25 milyon

Ahmet Nur Çebi, düzenlenen yemekte gelecek sezon futbol takımının teknik direktör dahil bütçesinin 25 milyon Euro olduğunu ve bu paranın aşılmayacağını açıkladı. Çebi, sponsor olmazsa yıldız düşünmediklerini belirtti.

Yönetimde değişiklik olacak

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yeni yönetim kadrosunda değişikliklerin olacağını kaydetti. Yeni listede 4-5 kişinin değişeceği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Cenk Tosun sürprizi! Beşiktaş'ın teklifine ne yanıt verdi?
Habere Git

Bir yönetici görevi bırakmıştı

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda bir yönetici, görevi bırakacağını ve Mayıs ayındaki seçimde Ahmet Nur Çebi'nin listesinde yer almayacağını açıklamıştı.

"Yoruldum"

2. Başkan Adnan Dalgakıran'dan gelen bu açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "İşlerim yoğun. Yoruldum, yeni dönemde yokum. Ancak Başkanımız ve sizlerin her zaman yanında olacağım. Dışardan desteğe devam edeceğim."

Senin için hazırladığımız haberler